Subiecte: Spitale și catedrale
Statuia lui Ladislau se ridică în Oradea (foto jos) după ce cea a lui Mihai Viteazul a fost îndepărată ilegal (foto sus)

12.000.000 de euro pentru glorificarea regelui maghiar Ladislau pe teritoriul României, din banii românilor - După statuia din Oradea urmează RUTA LADISLAU cu milioanele de euro oferite către 5 BISERICI MAGHIARE din Transilvania. NU MAI VREM SPITALE?

DOCUMENT OFICIAL. Pare că vreți să scoateți tot ce este simbol național din Transilvania și înlocuiți cu simboluri maghiare. Începeți să ne faceți să credem că în curând ne va trebui pașaport ca să mergem în țara noastră, mă!

Doamna Domnica

CEA MAI PUTERNICĂ FEMEIE DIN ROMÂNIA: Doamna Domnica are 93 de ani și nu a mers niciodată la vreun spital: Dumnezeu m-a ținut sănătoasă atâta timp! Cosește și își sparge lemnele singură în Valea Loznei din Salaj. VIDEO-REPORTAJ

La cei 93 de ani împliniți, servește zilnic minim o cafeluță, care o energizează, după care începe programul zilnic cu animalele și munca prin gospodărie, povestește reporterul. Cum a trăit, ce greutăți a avut în viață, în reportajul video de mai jos:

Rectorul UBB denunță „campaniile de denigrare” a școlii și Bisericii: Conduc în aceeași direcție, de repudiere a valorilor culturale. Mințile tinere se dezorientează complet când află că universitățile sunt o „invenție” tocmai a „barbariei medievale”

15 ianuarie este Ziua Eminescu și Ziua Culturii Naționale. Cu această ocazie, Ioan-Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj a susținut un cuvânt în sesiunea Academiei Române dedicate acestei ocazii.