Subiecte: infectați după vaccinare

BREVIARUL NEBUNIILOR CURENTE: Îți moare tatăl, dar nu te poți duce la înmormântarea lui pentru că ai două vaccinuri făcute și ai făcut Covid imediat după rapel

O româncă stabilită în Germania și vaccinată cu ambele doze de „vaccin” Covid a povestit cum a devenit pozitivă asimptomatică la coronavirus, infectându-și mama și tatăl din România în timpul unei vizite efectuate în țară. Tragedia este că tatăl ei, care avea alte probleme medicale și se adresase unui spital pentru a primi tratament

Foto: oradesibiu.ro

16 sibieni vaccinați anti-Covid au ajuns la spital cu Covid. Unul a murit, doi se aflau vineri la Terapie Intensivă

Un pacient vaccinat anti-Covid, atât cu prima doză cât și cu cea de rapel, s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. În total, în secția de Boli Infecțioase au fost internați 5 pacienți vaccinați și confirmați pozitiv ulterior vaccinării. Dintre aceștia, 2 aveau la activ ambele doze de „vaccin” Covid. Unul dintre ei e cel care a decedat.

Streinu-Arafato-Rafilul SUA. 5 ocazii în care Anthony Fauci a demonstrat că „înțelege știința“ ca instrument pentru a-i minți pe americani. „Cântatul în biserică nu este OK, protestele BLM de pe străzi – nu pot să mă pronunț”

„Faptul că Dr. Fauci apare la CNN și nu-mi poate spune dacă, după ce fac vaccinul, voi putea lua cina cu familia mea … dacă pot merge la cină la prieteni mai în vârstă – sunt mesaje teribil de inconsistente și continuă să fie mesaje inconsistente."

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al NOBELULUI pentru Medicină: ACCEPTAREA VACCINULUI este o GREȘEALĂ. Riscăm să avem efecte absolut imprevizibile. Oamenii nu pot fi cobai. De ce ar trebui să vaccinăm întreaga populație?

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului Nobel pentru Medicină în 2008, iese rar în public. La finele anului trecut, profesorul francez a răspuns totuși întrebărilor jurnalistului Richard Boutry, de la FranceSoir, despre vaccinul covid-19. Profesorul și-a exprimat clar poziția: nu se va vaccina.