ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Transferarea de la o criză sanitară inventată într-un laborator la o criză mondială proiectată în alte laboratoare pare să ne îndrepte de la o „stare de alertă” ilegitimă la „stare de urgență” permanentă. Când să mai avem timp să judecăm crimele pandemiei dacă acum trebuie să disecăm, măcar la televizor și de aceiași experți-în-de-toate, crimele reale sau virtuale din Ucraina? Noi nu uităm însă, așa cum, spuneau protestatarii din Convoiul Libertății de la Ottawa, să ținem linia. Așadar, vă prezentăm ultima parte a interviului acordat revistei Familia Ortodoxă de domnul Virgiliu Gheorghe, care, în calitatea sa de bioetician, ne răspunde la câteva întrebări firești pe care mass-media nu le ridică. Și aceasta, pentru că mass-media este unul dintre actorii principali ai unei noi ordini în care vaccinarea și certificatul verde sunt un scop în sine, iar nu mijloace pentru a ne proteja de contaminare. Da, împăratul este gol, iar lumea se minunează, vrăjită de frumusețea hainelor lui. (Redacția)

– De ce se vaccinează oamenii?

– În general, mass-media pune invers întrebarea: de ce nu se vaccinează oamenii? Iar prin aceasta maschează, ca și cum ar fi irelevant, pericolul pe care îl reprezintă acest tratament genetic pentru sănătatea umană. În fapt, există mai mult motive pentru care mulți se vaccinează, iar alții dimpotrivă. Suntem în mod clar expuși unor mari presiuni politice sau sociale care explică vaccinarea în masă, însă fenomenul este cu mult mai complex.

Paradoxal, deși trăim într-un secol al științei, majoritatea oamenilor se vaccinează pentru că ei cred în ceva sau în altceva, nu pentru că ar avea argumente științifice. Nici în mass-media nu sunt aduse argumente științifice, căci acestea sunt foarte șubrede sau pur și simplu nu există. Știința fundamentală și toate reglementările etice și medicale confirmă faptul că tratamentul genetic numit „vaccin”, în cazul COVID-19 este extrem de nociv. Există la ora aceasta peste 1.000 de studii1 publicate în cele mai mari reviste medicale ale lumii în care se constată că acest așa-zis „vaccin” poate provoca boli grave și, prin acestea, moartea. La nivel oficial însă nimeni nu se obosește să aducă argumente împotrivă. Mai mult, mass-media și, probabil, în spate, anumite forțe de coerciție închid gura celor vocali, care se opun argumentat vaccinării anti-COVID.

Credința în Hristos și credința în vaccin

– Și, totuși, care sunt motivele?

– Cei mai mulți sunt prinși în plasa narațiunilor mediatice. De atâtea ori au auzit aceleași lozinci, încât au ajuns să le și creadă. Televiziunea și internetul de azi sunt mult mai eficiente comparativ cu cele din vremea lui Ceaușescu. Se folosesc extrem de abil de ideea de diversitate și democrație, fiind însă cu mult mai perverse și mai persuasive decât în comunism. Acum au avantajul că manipularea nu mai e națională, ci planetară. Deci sunt mult mai convingătoare prin faptul că aproape de peste tot auzi același lucru. Iar dacă lozinca-mantră, cum că „Vaccinul este sigur!” și el singur este salvarea, o auzi repetată de mii de ori, este extrem de probabil ca, atunci când vei vrea să te decizi asupra vaccinării, să găsești în subconștient aceste silogisme care te vor condiționa să optezi pentru vaccinare. Toate studiile pe publicitate și persuasiune mediatică arată că majoritatea oamenilor urmează mesajul mediatic, indiferent de ce transmite el. Adică, oamenii nu au argumente, ci doar cred, pentru că mediul în care trăiesc le dictează această credință. Nu e precum credința creștină, bazată pe libertate și revelație, ci e vorba de una idolatră, bazată pe frică, intimidare, pe psihologie, pe mantre repetate la infinit, care modelează subconștientul.

– Dar nu ne putem opune, nu putem să ne afirmăm libertatea de a gândi singuri?

– Desigur că putem, dar asta înseamnă să nu ne mai expunem mesajului mediatic. Orice expunere este premisă a manipulării subconștientului nostru. Mecanismele sunt extrem de complexe și aproape imposibil de controlat, odată cu expunerea masivă la mass-media. Sunt însă și oameni care se vaccinează, deși nu stau atât de mult în contact cu mass-media. Ei sunt convinși de alții, o fac pentru că așa procedează majoritatea sau pentru că așa a zis doamna doctor că e bine. Mai sunt cei care se vaccinează, pentru că li se impune, ca să-și păstreze anumite drepturi, și care nu cred că vaccinul este atât de nociv. Oricum, dacă s-ar cunoaște adevărul despre vaccin, cred că aproape nimeni nu s-ar vaccina. De altfel, românii tocmai din acest motiv s-au vaccinat în număr atât de mic, pentru că nu cred prea mult în ce le spun autoritățile sau mass-media, fiind deja imunizați de mass-media mincinoasă din perioada comunistă.

– Dar mass-media cum de asumă un mesaj care poate fi numit criminal?

– Nu este nici un secret faptul că au fost plătiți pentru a susține politica statului privind COVID-ul încă din primele zile ale pandemiei. Deci o fac pentru bani. Mai sunt și unii care cred că vaccinul este bun, pur și simplu pentru că sunt mediocri intelectual. Oricum, la nivel global, se poate spune că presa scrisă și vizuală reprezintă principalul instrument în edificarea minciunilor pe care se întemeiază noua ordine mondială. De fapt, se comportă de parcă ar fi chiar glasul celui rău, care este „tatăl minciunii” Ioan 8:44, dar și ucigaș de oameni dintru început. Ori de câte ori îmi este dat să ascult la radio sau să citesc o știre pe internet, mă uimește și mă revoltă faptul că aproape totul este minciună, și nici până acum nu m-am putut obișnui cu asta. O răsturnare pe dos a adevărului, o schimonosire a lui o regăsim în aproape orice știre. Totul este politică, dar o politică murdară, care contestă și spurcă orice valoare umană. Să nu ne mirăm că oamenii au ajuns să aibă mintea atât de încâlcită, să fie depresivi și lipsiți de rațiune și sens, atâta timp cât de ani de zile se hrănesc cu minciuna.

Există, de pildă, cele peste 1.000 de studii publicate în cele mai mari reviste științifice, care demonstrează că vaccinul provoacă o mulțime de boli și chiar moartea. Dar mass-media repetă poezia politicienilor, cum că „Vaccinul este sigur!”. Iar cine afirmă altceva este linșat mediatic. Despre Ivermectină s-au făcut sute de studii în care se demonstrează că aduce un beneficiu imens în COVID-19, însă mass-media o demonizează și pretinde că nu există studii. Un alt exemplu este Redemsevirul, despre care s-a dovedit științific și chiar Organizația Mondială a Sănătății a declarat că nu aduce beneficii în COVID-19, dar noi îl administrăm în spitale, iar mass-media obedientă nu pune întrebări, ci-l prezintă ca pe un antiviral eficient. Și lista ar putea continua, căci aproape totul este o minciună.

Obiecții de conștiință

– Credeți că este justificată și o motivație religioasă în refuzul vaccinării?

– I-am auzit pe câțiva Părinți duhovnicești susținând că vaccinarea nu este o chestiune religioasă, ci una medicală și, ca atare, trebuie să ne vaccinăm ca să-i protejăm pe ceilalți și pe noi înșine. Prima întrebare care mi-a venit în minte a fost următoarea: dacă este o chestiune medicală, de ce își dau ei cu părerea, transformându-se în propagandiști ai vaccinării? Dacă îmi spuneau că așa au fost luminați de Dumnezeu, ca să susțină vaccinarea, înțelegeam, dar să ne spună că este o chestiune medicală și de etică socială nu mi se pare că e în duhul libertății lui Hristos. Mântuitorul nu a tratat pe nimeni cu forța, dar acum în Grecia preoții sunt obligați să se vaccineze, ca să poată sluji în continuare.

Sunt însă și Părinți mari în Sfântul Munte Athos care s-au pronunțat împotriva vaccinării, dar nu în virtutea unor argumente medicale, ci pentru că așa au fost luminați de Dumnezeu. Dureros mi se pare faptul că mitropoliții Greciei nu țin cont de acest punct de vedere. Dominați de frica COVID-ului sau presați de guvern, au găsit ca mult mai facilă credința în vaccin decât credința în Hristos. Astfel, în loc să îndemne poporul la pocăință, propovăduiesc siguranța vaccinului drept unica soluție. În loc să îndemne oamenii să se adune mai mult la rugăciune în biserici, îi amenință cu oprirea de la împărtășanie pe cei care-i pun în pericol pe ceilalți, nevaccinându-se. Probabil că nu mai cred în cuvântul Apostolilor: „părutu-sa Duhului Sfânt și nouă” Fapte 15:28, ci mai curând în „părutu-sa mass-mediei, politicienilor și nouă”, căci nici știința fundamentală nu le dă dreptate.

– Este adevărat că aceste vaccinuri au fost făcute pe linii celulare de la copii avortați? Părintele Egumen Efrem de la Vatopedu contesta acest fapt, afirmând că nu e vorba de celule de la copii avortați, ci de particule. E adevărat?

– Particulele acelea sunt celulele fetale. Nu există alte „particule” de la copii avortați. Dezvoltarea de vaccinuri se face numai pe linii celulare cu celule fetale. Chiar pe site-ul institutului European de Bioetică2 se recunoaște că vaccinurile anti-Covid-19 au fost dezvoltate pe culturi de celule de la copii avortați. Găsiți pe site-ul menționat informații privind folosirea acestor linii celulare de către toate companiile producătoare de vaccin din lume. Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sunt pe listă.

Certitudinea că în dezvoltarea acestor vaccinuri s-au folosit celule de la copii avortați este suficientă pentru un om cu conștiință creștină ca să refuze vaccinul. În primele secole după Hristos, creștinii erau dați la moarte pentru mult mai puțin. Nu primeau nici măcar să mănânce din carnea închinată idolilor.

De asemenea, faptul că nu vei mai putea să cumperi nimic, dacă nu ai certificatul verde, mi se pare că seamănă prea mult cu prorocia din capitolul 13 al Apocalipsei lui Ioan, ca să poată fi acceptat de creștini. Nu este vorba doar de o hârtie, ci și de o însemnare făcută în trupul meu, care îmi va facilita acest lucru.

Pandemia și vaccinarea sunt simple instrumente”

– Ce înțelegeți prin această „însemnare”?

– Sunt tot mai multe voci care vorbesc de prezența oxidului de grafen în vaccin. Eu însumi am văzut la o femeie mai în vârstă cum i se lipea lingura de mână după vaccinarea cu Johnson&Johnson. Asta înseamnă că va putea fi identificată și de un scanner electromagnetic, ceea ce am auzit că se întâmplă deja pe anumite aeroporturi. Nu m-ar mira deloc să fie așa.

– Credeți că după a treia doză de vaccinare ar putea să urmeze și altele?

– E foarte posibil. Vaccinarea este și ea un mijloc. Se pare că scopul este chiar certificatul verde. Adică, în această logică, virusul a fost produs pentru a impune vaccinarea, iar vaccinarea pentru a impune certificatul verde, codul QR, adică controlul absolut al individului și al societății umane. Probabil că vaccinarea se va face regulat și obligatoriu, sub un motiv sau altul, tocmai pentru a fi validată astfel necesitatea certificatului verde. Cu fiecare vaccinare în plus însă imunitatea va fi tot mai mult slăbită și ca atare omul tot mai dependent de o nouă vaccinare pentru a face față unei noi pandemii. E simplu.

Așadar, văzând cum s-a ajuns la certificatul verde și cum este el impus, reiese că atât pandemia, cât și vaccinarea sunt simple instrumente, obiectivul principal fiind controlul populației prin acest certificat, care acum monitorizează doar vaccinarea, dar în viitorul foarte apropiat s-ar putea să monitorizeze fiecare acțiune și afirmație a oamenilor, modul lor de a gândi și obediența față de directivele noii ordini mondiale.

– Pentru cineva care s-a vaccinat, ce se poate face pentru a evita efectele adverse?

– Există o seamă de măsuri ce pot fi luate. În primul rând aș verifica D-dimerii pe o perioadă de minim 6 luni după vaccinare, căci există riscul trombozelor. În cazul în care sunt la nivele ridicate, trebuie trecut pe tratament anticoagulant, la îndrumarea cardiologului. Până la creșterea D-dimerilor, un Aspenter seara la culcare nu poate face decât bine.

Pe urmă, trebuie eliminate metalele grele, în general, și grafenul, în particular, prin cure de detoxifiere, cu tot ceea ce presupune aceasta. De asemenea, trebuie combătute infecțiile ascunse, căci acești patogeni pot amplifica efectele adverse. Nu în ultimul rând, cred că postul cu apă poate ajuta foarte mult la detoxifiere, la refacerea celulară și la îmbunătățirea mecanismelor de reparare a ADN-ului.

Nădejdea noastră este în Dumnezeu”

– Cum vedeți viitorul?

– În primul rând va veni multă sărăcie. S-au tipărit și s-au împrumutat foarte mulți bani care au și dispărut, fără să știm unde. Probabil că și creșterea datoriei statelor este un obiectiv al pandemiei, căci în viitorul apropiat se vor imputa aceste datorii populației, cum s-a procedat în Cipru sau în Grecia, ceea ce va duce la creșterea fără precedent a taxelor, confiscarea bunurilor etc. Astfel se va ajunge la acel venit global pe care îl anunță Forumul Economic Mondial, adică un comunism de 100 ori mai comunist decât am trăit noi, căci bogățiile nu vor mai aparține statelor, ci fondurilor de investiții, adică marilor bănci. E vorba de concentrarea bogățiilor lumii în câteva mâini. De altfel, însăși legislația care interzice sursele convenționale de energie, în ideea de a opri poluarea planetei, va duce la o creștere fără precedent a costului energiei și, ca atare, la o mare inflație. Din nou, bogații lumii care controlează aceste mecanisme se vor îmbogăți și mai mult, iar populația va sărăci până la nivelul la care oamenii vor trebui să-și vândă tot, ca să supraviețuiască. Din punctul de vedere al sănătății, după toate vaccinările astea lucrurile nu cred că vor sta mai bine. Este probabilă o creștere dramatică a mortalității în următorii ani, din tot felul de patologii, în special din cancer și boli cardiovasculare.

– Vedeți și o speranță de mai bine?

– Cred că suntem martorii nu la ceea ce au vrut mai-marii lumii să facă cu populația pământului, ci la ceea ce a îngăduit Dumnezeu, adică mult mai puțin din planul inițial. Domnul Se împotrivește acestor planuri, dar ele avansează, pentru că omul de azi Îi spune „nu” lui Hristos și „da” vrăjmașului. Pruncuciderea prin avort și contracepție, perversiunile sexuale ce au invadat până și familiile, credințele în ideologii de gen, poveștile cu extratereștri – toate acestea și multe altele sunt lepădări de la credința în Hristos și acte de adeziune la lucrarea celui rău. Dacă ne vom încrede în ele, tot în ele va trebui să ne punem și nădejdea, și să vedem de vor veni extratereștrii și ideologii neomarxiști să ne scape. Dacă însă ne vom trezi, având o conștiință creștină și purtând o luptă cu propriile patimi, putem avea nădejde că Dumnezeu va mai ține această lume, împiedicându-i pe cei care programează pandemiile și vaccinările să-și ducă planurile la bun sfârșit. Viitorul nostru, viitorul omenirii depinde, așadar, mai mult de voința noastră și de alegerile pe care le facem, decât de planurile unor foruri oculte.

Interviu realizat de Mihai Cristea.

Aceasta este Partea a IV-a și ultima parte a unui interviu Familia Ortodoxă. Celălalte trei părți aici:

Virgiliu Gheorghe: Ideea de obligativitate și certificat mi se pare a fi esența celei mai bine puse la punct dictaturi din toate timpurile. Simplul fapt al controlui total al persoanei prin codul QR este suficient pentru mine ca să nu accept vaccinarea

Interviu cu Virgiliu Gheorghe despre Războiul Erei Covid: Că virusul Sars-CoV-2 este o armă biologică se știe de ceva vreme. Mass-media e a doua armă, care ce îți inoculează? Să-ți fie frică ‒ iar frica te conduce la vaccin

Interviu cu Virgiliu Gheorghe despre Războiul Erei Covid: Că virusul Sars-CoV-2 este o armă biologică se știe de ceva vreme. Mass-media e a doua armă, care ce îți inoculează? Să-ți fie frică ‒ iar frica te conduce la vaccin