Tip conținut: Interviu

EXCLUSIV. Doctorița Camelia Smicală despre minunile Părintelui Justin Pârvu din viața ei: „Mi-e dor să-i aud vocea și să-l văd cum plutește. Că Părintele nu știa să meargă. El plutea...” Copiii au ajuns la Mormântul Duhovnicului de la Petru Vodă

După peste 2200 de zile de când i-au fost răpiți doi dintre copii, Maria și Mihai, și la opt ani de la plecarea la Ceruri a Părintelui nostru Justin Pârvu, curajoasa doctoriță Camelia Smicală, fiică duhovnicească a Bătrânului de la Petru Vodă, a ajuns cu toți copiii la mormântul Duhovnicului Neamului.

Previziunile Duhovnicului Neamului cuprinse în lucrarea „De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde și neamul”: Părintele Justin Pârvu contra Dictaturii Biometrice. INTERVIU și Cuvânt Duhovnicesc: VREM SĂ FIM SCLAVI SAU LIBERI?

„De aceea, îndemn prin aceste rânduri, ca fiecare creștin să intre în arena cu fiare, cu fruntea ațintită senină către Hristos! Să fim mereu într-o trezvie deplină, în curtea aceasta a ortodoxiei noastre, a Bisericii noastre și să se găsească fiecare pe poziția de a fi cu adevărat un ucenic al lui Hristos.” - Duhovnicul Neamului

După ce le-a făcut portretele ierarhilor IPS Teodosie și IPS Anania din cuburi Rubik, Mr. Puzzle vrea să urmeze Teologia și să ajungă preot. Un reportaj emoționant realizat de Trinitas TV cu tânărul Cristian Leana

Tânărul Cristian Leana, care duce o viață uimitor de modestă, se autodescrie ca o persoană religioasă, care merge des la biserică și mărturisește că sfaturile radiodifuzate ale ierarhului i-au fost de ajutor. Tânărul își începe și filmările cu semnul sfintei cruci.

Profesorul Radu Ciuceanu, mesaj pentru cititorii ActiveNews și interviu Atitudini: „Căpeteniile Bisericii noastre trebuie să recunoască sfințenia, dăruirea și martirajul propriilor sfinți și mărturisitori din închisori”

La trecerea dintre ani, profesorul Radu Ciuceanu, director al Institutului Național pentru Studiul Totalitarismului și membru de Onoare al Academiei, fost deținut politic și consultant special al ActiveNews, ne-a oferit, pentru cititorii noștri, câteva gânduri despre situația actuală din România și speranțele pentru noul an (video).

Lămurind atacul lui CTP la Patriarh, Profesorul Ilie Bădescu ne tâlcuiește minunea de la pelerinajul de Sfântul Dimitrie. Patriarhul Daniel ne-a arătat calea spre Adevăr și Lumină iar Purtătorul de cuvânt al întunericului pucioasa și densitatea ei

"Sf. Dimitrie a mijlocit accesul nostru la Adevăr, adică la Iisus Domnul: ne-a scos din mâzga oricărei confuzii săvârșind minunea lămuririi prin focul trăirii, prin darul cuvântului care exprimă adevărul și prin minunata adeverire că duhul sfânt este lucrător în poporul român."

Aureliu Surulescu (Neamunit): Adevărul se mărturisește curajos. Este ca în scena răstignirii. Ori ești pe cruce ori nu ești. Ei bine, asta ne lipsește. Măscăricii teologi care se îmbracă cu mantia izbăvitorilor nu pot ține loc de Adevăr!

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, ne-am gândit că cel mai potrivit ar fi să discutăm cu cineva care se gândește la neam zi de zi, nu doar la sărbători: este vorba despre Aureliu Surulescu, președintele Asociației „Neamunit”.

Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

Alexandru Cumpănașu, candidat independent la președinția României, a criticat prestația actualului șef al statului, Klaus Iohannis, despre care a spus într-un interviu că a dus țara la nivel de „broască, de gândac”, în politica externă.

Un militar de carieră organizează tabere de supraviețuire pentru tineri. Eugen Sechila: Poporul român este dezarmat moral și material. Încerc să-i învăț pe oameni că armele noastre trebuie să fie mintea, voința și credința

Eugen Sechila este un bucureștean de 41 de ani, dintre aceștia 16 fiind petrecuți în Legiunea Străină a Armatei Franceze. De când s-a întors în România, Eugen Sechila se ocupă cu educația: atât a adulților cât și a adolescenților.