ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a leşinat în pauza deschiderii prestigiosului Festival Wagner de la Bayreuth și chiar, potrivit presei germane, ar fi căzut de pe scaun.

Incidentul a avut loc în pauza spectacolului "Tristan şi Isolda", de Richard Wagner, în timp ce Merkel se afla la restaurantul Festivalului, potrivit Cotidianul.

Potrivit Bild, Angela Merkel a leșinat și a căzut de pe scaun, dar în mai puțin de două minute cancelarul german, în vâstă de 61 de ani, și-a revenit. La masă cu ea și soțul ei mai erau președintele Bundestagului, Norbert Lammert, și ministrul culturii, Monika Gruetters.

Cu câteva ore înainte, Angela Merkel fusese fotografiată pe covorul roşu al Festivalului Wagner, zâmbind alături de soţul ei, Joachim Sauer.

Cancelarul german a rămas în continuare să urmărească spectacolul și le-a spus chiar ziariștilor, la final, că i-a plăcut mult. Incidentul nu a fost comentat în niciun fel și nici nu a fost confirmat. Merkel a mai leșinat și în trecut în timpul unui interviu pentru ZDF, potrivit presei.

Presa germană a remarcat, după negocierile-maraton cu Grecia, că Angela Merkel a apărut extrem de obosită și vizibil marcată fizic. Angela Merkel sosise sâmbătă la Operă la braț cu soțul ei, foarte surâzătoare, îmbrăcată cu un taior cu fustă lungă de culoare turcoaz.