ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Operaţiune dificilă în Capitală. Un cal a căzut într-o groapă adâncă de patru metri plină cu apă. Animalul a fost salvat de pompieri după mai bine de trei ore. 

Calul aparţine unor persoane care caută fier vechi pe fostele platforme industriale din vestul Capitalei. Martorii spun că îi văd zilnic în zonă, ca să-şi adape animalele. Scoteau apa dintr-o groapă adâncă de peste patru metri.

Ca să poată scoate calul din apă a fost cerut ajutorul Autorităţii pentru Protecţia Animalelor. Specialiştii au tranchilizat animalul, pentru a-l linişti. După aproape trei ore de la apelul la 112, pompierii au reuşit să scoată calul din groapă, potrivit tvr.ro.

Singura rană vizibilă a animalului este o tăietura la picior. Poliţia va discuta cu proprietarul terenului pentru a lua măsuri, astfel încât asemenea incidente să nu se mai repete.