ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr care se recomandă drept predicator creştin a fost bătut cu sălbăticie de participanţii la un festival al homosexualilor ce avea loc la Seattle.

În imagini se vede cum doi tineri, dintre care unul ţine o pancardă şi celălalt o Biblie, sunt agresaţi de un grup de participanţi la Pridefest (Festivalul Mândriei) din Seattle.

La începutul clipului se poate observa cum un tip chelios şi masiv îi ceartă pe cei doi tineri, cerându-le să plece, în timp ce o femeie îl împinge pe unul dintre ei.

La un moment dat, mai multe persoane îl atacă pe tânărul ce ţine pancarda, reuşind să o rupă. În timp ce acesta se opune atacului, mai mulţi susţinători ai atacatorului se alătură acestuia, lovindu-l pe tânăr.

Bătaia s-a întrerupt după intervenţia poliţiei, care l-a arestat pe individul agresiv de la începutul filmării.  Pe 26 iunie 2015, Curtea Supremă a SUA a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex pe teritoriul american.