ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul USR Emanuel Ungureanu relatează, după ce medicul Mircea Beuran a fost reținut de DNA pentru luare de mită, un medic l-a contactat și a pretins că Beuran i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a obține un post de asistent universitar și că l-a trimis la DNA. Deputatul USR este același care a  cel care a făcut public cazul femeii arse de la Spitalul Floreasca, acuzându-l și atunci pe Beuran.
 
”Acum câteva săptămâni un medic m-a contactat și a pretins că Beuran i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a obține un post de asistent universitar. Am trimis medicul să se adreseze DNA, procurorii susțin că au fapte și probe că Beuran ar fi primit acești bani. Să înfunde pușcăria dacă este vinovat!”, a scris Ungureanu pe Facebook.

El afirmă că Mircea Beuran și Mihai Lucan ”nu îi reprezintă în niciun caz pe toți medicii din România, foarte mulți dintre ei fiind cinstiți și cărora ”le datorăm respectul total pentru munca lor nobilă”.

Medicul Mircea Beuran a fost reținut joi pentru 24 de ore, anunță DNA, precizând că medicul urmează să fie prezentat vineri Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat că a primit suma de 10.000 de euro de la un medic pentru a propune în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea Chirurgie generală, pe o perioadă determinată, dar și pentru a asigura câștigarea concursului de către cel care i-a dat banii. Conform DNA, până în prezent, postul respectiv nu a fost scos la concurs.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus în 30 decembrie o plângere penală în cazul femeii arse în timpul unei intervenții chirurgicale la Spitalul Floreasca, el acuzându-l pe medicul Mircea Beuran pentru acest incident. Ungureanu susține că ”s-a încercat mușamalizarea” acestui caz, pe care tot el l-a făcut public.
 
Procurorii DNA au făcut joi percheziții la locuința medicului Mircea Beuran și la Spitalul Floreasca, iar după ore întregi de audieri au hotărât reținerea acestuia pentru 24 de ore.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews