ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știm că știrea aceasta va bucura mulți dușmani ai adevărului dar suntem siliți de împrejurări să recunoaștem: ActiveNews ar putea să-și suspende apariția.

După cum știți, în ultima perioadă atacurile la adresa ActiveNews s-au întețit: publicația noastră este considerată „nava-Amiral” a „anti-vacciniștilor” și „propagandiștilor” anti-slavă în așa-zise „studii” apărute ca ciupercile otrăvitoare după ploile acide ale războiului din Ucraina iar numele redactorilor ActiveNews sunt plasate pe adevărate Liste Negre.

Asistăm la denunțuri și turnătorii scoase din negurile anilor bolșevici ai României cu „demascările” de rigoare ale „dușmanilor poporului”. Da, noi suntem noii „dușmani ai poporului”. În 1990 eram arestați și anchetați cu violență ca „vânduți americanilor” pentru ca astăzi continuatorii celor care ne maltratau atunci să schimbe semnul. Noi nu ne-am schimbat însă. Facem astăzi ce-am făcut și atunci: spunem adevărul.

În această atmosferă încărcată, cu norii de război de deasupra noastră și monitorizările tuturor serviciilor activate, problemele financiare cu care ne confruntăm ar putea rezolva dorințele celor care vor eliminarea tuturor vocilor anti-sistem și în primul rând a noastră.

Pentru cei care nu știu cum funcționăm, e cazul să dezvăluim: ActiveNews ființează exclusiv din reclama de pe site.

Nu am fi ajuns să facem acest anunț dacă situația nu ar fi cu adevărat problematică.

În contextul în care ne asigurăm salariile și nevoile redacției din publicitatea lunară, ne-am trezit că - pe lângă reducerea vizibilității noastre pe internet ca urmare a atacurilor nenumiților, ceea ce face automat să scadă și veniturile din publicitate - firma care se ocupa de reclama noastră a dat bir cu fugiții cu banii noștri pe mai multe luni.

Suntem sinceri: nu am reușit să ne revenim. Chiria sediului nu a mai fost plătită de trei luni. Salariile nu pot fi achitate luna aceasta.

Iată de suntem siliți să vă cerem ajutorul. ActiveNews este un site al tuturor deopotrivă - ziariști, colaboratori și cititori. Așa cum spuneau și alți înaintași ai noștri la vremuri de restriște, ne dorim să continuăm pe aceeași linie, împreună, siguri că biruința binelui asupra răului va veni să îndreptățească speranțele puse în justețea cauzei românești.

Vă invităm să păstrați neștirbită încrederea cu care ne-ați urmat și sprijinit moral și în scris până acum, prin miile Dvs de comentarii și mesaje, și să ne susțineți și material, cu orice mică jertfă, pe putința fiecăruia.

Am activat posibilitatea de donație într-o casetă specială aflată la finalul fiecărui articol sau accesând linkul din preambulul fiecărui articol.

Companiilor sau celor mai darnici, care au posibilitatea, le adresăm rugămintea să ne ajute cu schimbarea computerelor desktop și laptop și a altor echipamente IT ultra-uzate, pentru a putea continua cu programul nostru de lucru de 18-20 de ore din 24, cu ajutorul Domnului.

Această punere neplăcută în temă fiind făcută, vă adresăm următorul răvaș:

Dragii noștri,

DEZASTRUL presei scrise a început odată cu închiderea / distrugerea ziarelor tipărite pe hârtie și trecerea exclusiv pe Internet.

Accesul cititorilor a devenit GRATUIT, iar existența ziariștilor a devenit DEPENDENTĂ exclusiv de publicitatea online.

Pasul doi a fost monopolul asupra algoritmilor prin care se acordă publicitatea. Așa a apărut CENZURA.

Noi nu am primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, care însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Primesc publicitate (adică BANI) doar în măsura în care se supun, TAC sau MINT.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă.

ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum.

Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!

DONAȚI CU PAYPAL SAU CARD AICI

Sau direct în contul Media Root de la

Banca Transilvania:

LEI: RO02BTRLRONCRT0563030301

  EURO: RO49BTRLEURCRT0563030301

Suntem siguri că vom depăși acest obstacol împreună cu Dvs și vă suntem recunoscători!

Cu fruntea sus, să mergem înainte! Doamne ajută!

Pentru donații echipamente IT, foto/video, telefoane smart/tabletă sau un automobil care să consume mai puțin, vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@activenews.ro sau să ne sunați la numărul de telefon 0736 496 379. Mulțumim din suflet!