ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fratilor, maine, Miercuri 19 Aprilie, cat mai multi Bucuresteni sunt asteptati la protestul impotriva creării (prin PL-x 145) cadrului legal ce ar putea permite rapirea copiilor de catre stat. 

Urgenta nu a trecut, ea a fost doar amanata (prin retrimiterea proiectului de lege catre comisii)!

Aceasta retrimitere catre comisii cu doar o zi inainte de protestul de maine este o mica victorie a noastra, a celor ce am simtit, sub verbiajul pozitiv al "Statului care previne" chestii, adierea totalitarismului globalist si urzeala unui cadru legal pentru abuzuri dictatoriale in viitoare crize si pandemii.

145 e ultimul glonte dintr-o rafală, rafala de Proiecte 143, 144 si 145 care sunt gata sa starpeasca ultimele palpairi de suveranitate ale românilor. Aceste Proiecte trebuie sa cada!

Vom ajunge, mai devreme sau mai tarziu, la zilele votului in plen pentru fiecare din acestea, si dorim ca fratii nostri din provincie sa aiba 1. timp sa vina si 2. bani de benzina. Am comunicat fratilor nostri aceste prioritati (si unii, ce pornisera deja de la 500-600km, au ales sa se intoarca din drum).

 VIDEO de la protest:

 

Protestul trebuie tinut pentru a da un semnal ferm si puternic inainte de viitoarele dezbateri in comisii! Va asteptam alaturi de noi, la Izvor, în fața Camerei Deputaților, la ora 8, cel tarziu 9. Sa fiti acolo! Soarta copiilor romanilor depinde de fiecare dintre noi.

În continuare ascultați-o pe doctorița Camelia Smicală din Finlanda pentru că știe cel mai bine de ce trebuie să ne apărăm copiii chiar și cu prețul vieții: