ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am avut un an greu dragi romani! Lupta pentru adevar continua!

Ar fi fost un an mai usor daca mai multi oameni ar fi constientizat pericolul, consecintele acceptarii obediente a masurilor luate de autoritati si ar fi opus rezistenta prompta acestora printr-o informare corecta.

Ar fi fost un an si mai greu daca nu s-ar fi implicat atatia concetateni in incercarea de a incetini tavalugul neterminatilor care vor sa schimbe omul si lumea, transformand-o intr-o lume artificiala, cu controlul absolut al indivizilor, chiar la nivelul de constiinta.

Este important ca in acest an s-au mobilizat, s-au implicat  si s-au coalizat mai multi oameni in miscarea de rezistenta. Multi dintre ei au inteles ca ce se intampla este atat de grav ca merita sa te implici total si sa iti asumi riscurile ce deriva din a nu fi in acord cu varianta oficiala. Este un razboi pentru adevar, pentru o lume mai buna pentru noi si copiii nostri.

A fost un an greu pentru ca razboiul mondial atipic in care suntem angrenati este in principal un razboi psihologic profund, care ne-a afectat si ne-a dezbinat famiile, prieteniile. Ce a fost solid a rezistat, ce era instabil s-a prabusit. Este un razboi psihologic  in care mintea, sufletul, trebuie mentinute echilibrate pentru a rezista. Asta nu se poate obtine decat avand credinta in Dumnezeu, avandu-l pe El in sufletul nostru, luptand cu sufletul curat pentru adevar si libertate, fiind convinsi ca adevarul va castiga si ca obiectivul final merita orice sacrificiu.

Razboiul in care suntem implicati cu totii este unul complex cu implicatii religioase, economice, financiare. Problema medicala a fost doar un pretext pentru modificarile profunde ce se dorea a fi implementate. De aceea, cred ca pentru trezirea oamenilor este important sa se incerce prezentarea contextului general, nu doar a celui medical. Informatiile sunt multe, este o avalansa informationala, pe mai multe niveluri de intelegere. Selectarea informatiilor si rezumarea lor este o munca grea, avand in vedere volumul enorm, credibilitatea si acceptabilitatea acestora. In munca de cercetare a informatiilor m-am lovit de teorii medicale de care nu aveam habar, care schimba cu totul viziunea asupra bolilor, organismului uman. Pentru fiecare dintre noi va fi o munca grea in a stabili care din aceste teorii sunt sustenabile si care nu. Este greu de inteles de ce aceste teorii nu au fost prezentate, macar ca istorie, in timpul facultatii.

Pe langa avalansa informationala care trebuie selectata si expusa nu trebuie neglijate activitatile civice, care de asemenea necesita timp, curaj, prezenta fizica, implicare emotionala. Daca nu ar fi fost protestele de strada, petitiile, actiunile in justitie nu s-ar fi incetinit aplicarea masurilor aberante.

Toate aceste activitati merg concomitent cu continuarea activitatilor familiale si a meseriilor pe care fiecare le aveam si pana in acest razboi.  Este o perioada grea, solicitanta. De aceea numarul persoanelor implicate trebuie sa creasca, pentru a creste eficienta acestei miscari. Invatam din mers cum sa luptam, cum sa devenim eficienti, invatam din propriile noastre greseli si din ale altora.

Neglijarea familiei si a sanatatii prin implicare excesiva in aceasta lupta, este o eroare. Trebuie sa gasim un echilibru, pentru ca familiile noastre sunt foarte importante. Cred ca ne-am dat seama cu totii ca distrugerea familiei este una din tinta neterminatilor.

Copiii sunt cei care ne motiveaza si ei cad prada cel mai usor tehnologiei de care devin dependenti, aceasta slabindu-i fizic si psihic. Trebuie sa gasim solutii rapide pentru a elibera copiii din constrangerile, masurile inumane impuse in institutiile de invatamant si acceptate de multi profesori si parinti datorita superficialitatii, lasitatii si dezinformarii lor. Trebuie sa gasim solutii de a readuce bucuria pe fetele si in sufletele copiilor, posibilitatea sa interactioneze si sa invete prin joc si veselie.  

Este important sa gasim cai pentru recastigarea spitalelor. Accesul la ingrijiri de sanatate este in prezent conditionat. Ba mai mult, ai mari temeri ca vei primi un tratament corect. Vedem peste tot abuzuri. Stim bine sa sistemul de sanatate (ca si multe alte institutii) era instabil si inainte de pandemie, insa acum dezumanizarea, lipsa de profesionalism, supreficialitatea, materialismul, supunerea pana la incalcarea codurilor deontologice ale unor cadre medicale, lipsa dotarilor, a medicamentelor au devenit mult mai evidente. Speram intr-o pozitie mai vizibila a celor din sistemul medical care s-au trezit, pentru a putea sa salvam ce mai poate fi salvat si sa incepem sa construim ceva durabil. Au inceput sa devina deja clare consecintele politicii gresite de sanatate, prin cresterea excesului de mortalitate prin alte patologii decat covid. Toti putem gresi sau sa nu intelegem ce se intampla, insa persistenta in greseala pe seama sanatatii si vietii oamenilor va fi, cu siguranta, pedepsita.

O constatare a mea este ca personajele negative din acest razboi se hranesc cu suferinta noastra. Ele fac tot ce le sta in putita sa creeze suferinta, frica, panica. Asa reusesc sa ne domine. De aceea este important sa mentinem starea pozitiva, veselia, armonia, coeziunea. In fiecare lucru/intamplare trebuie sa incercam sa vedem partea buna.
Cand se va termina acest razboi?

Consider ca aceasta se va intampla in momentul in care marea majoritate a oamenilor va face efortul sa asculte si altceva decat televizorul si varianta oficiala, sa se informeze si sa reactioneze. Se va intmpla cand  oameni vor depasi superficialitatea personala, cand vor incepe sa constientizeze ca fiecare reprezinta o forta, ca nu este „mic si neinsemnat” asa cum s-a dorit sa ne consideram. Fiecare trebuie sa gandeasca pentru el si cei din jur o alternativa de a supravietui, de a o lua de la capat, de a se intretine, prin desprinderea de structurile acestei societati corupte, care in final se va prabusi. Aceasta societate a fost menita sa ne acapareze energiile si gandirea, sa impiedice initiativa, lucrul in echipa, antrenandu-ne in activitati de rutina, transformandu-ne pe noi si copii nostri in consumatorii unor produse inutile, chiar nocive, transformandu-ne in fiinte superficiale, lase, dependente.
Cand vom constientiza si recunoaste ca traseul nostru prin viata poate nu a fost ce ar fi trebuit sa fie, cand vom inceta sa mai facem compromisuri, cand vom incepe sa ascultam, sa apreciem semenii fara aere de superioritate, cand vom incepe sa colaboram, sa construim, punand fiecare umarul, fara dorinta de sefie,  atunci cred ca vom avea o sansa reala de a schimba profund prezentul.

Oamenii nu trebuie sa astepte lideri care sa schimbe lumea, fiecare trebuie sa fie propriul lider, fiecare trebuie sa gandeasca, sa treaca prin filtrul sau orice informatie, sa actioneze si sa-si asume ceea ce face. In cazul in care apar lideri, acestia trebuie sa se faca remarcati prin ceea ce au facut, ce fac in prezent; nu este cazul sa mai acceptam lideri numiti sau autoproclamati. Cred ca este timpul sa invatam din erorile trecutului. Cu siguranta va fi util un mecanism eficient de sanctionare a viitorilor conducatori, care odata ajunsi in varf, uita de obiectivele initiale.  
Continuarea functionarii societatii in forma actuala , chiar si fara aceasta plandemie, era dupa parerea mea o cale sigura spre dezumanizare si pieire prin coruptia, dependenta, superficialitatea , materialismul pe care le promova.
Nu exista decat un singur rezultat al acestui razboi – castigarea lui cu eliberarea oamenilor de sclavie. Cine se va implica in acest razboi urmarind doar interese personale, ce vin in contradictie cu cele generale, se va autoexclude, caci tot ce este ascuns, murdar va fi scos la suprafata, fiind un razboi pentru adevar.  

Nu este un razboi usor, insa trebuie sa constientizam permanent ca Dumnezeu nu isi abandoneaza creatia, El ne este alaturi!

 

Dragi romani, suntem un popor de oameni luptatori cu inteligenta si intuitie.

In ultimii 30 de ani, am fost manipulati, contaminati de virusuri ca superficialitatea, materialismul, predispozitia de a face compromisuri.

Acesti ultimi 30 de ani au culminat cu punerea in scena a asa zisei pandemii , care de fapt reprezinta  prologul unor modificari profunde.

Un numar restrans de persoane  dezumanizate ce conduc lumea doresc crearea unei lumi artificiale, controlul omului pana la nivel de constiinta, intreruperea interactiunii cu Dumnezeu.

Din fericire, datorita calitatilor native, acest popor a simtit pericolul in fata tavalugului reprezentat panica, asa zise solutii salvatoare experimentale.

De aceea, multi oameni au facut fata presiunii de a participa la experiment, iar o parte dintre ceilalti, desi au acceptat din diverse motive, regreta, au inceput sa se informeze si sunt decisi sa reziste pe viitor presiunilor.

Este important ca din ce in ce mai multi romani sa se trezeasca ! Este important sa stim ca fiecare dintre noi reprezentam o forta si ca putem spune un NU hotarat cand este vorba de decizii privind viata si corpul nostru.  De asemenea, este important ca fiecare roman constient de faptul ca trebuie sa lase o lume curata, libera copiilor lui, sa se implice in demascarea minciunii si in recastigarea libertatii! Impreuna putem construi o Romanie independenta, puternica, cu oameni demni, curajosi.

LA MULTI ANI!

Doamne Ajuta!