Articole de
ActiveNews

ActiveNews este un site de informații și știri necenzurate, analize și opinii conservatoare, dedicat apărării vieții, familiei, credinței și culturii naționale.
⚊ www.facebook.com/activenewsro

PRO VITA București cere demiterea Purtătorului de Cuvânt al Patriarhiei, după poziția sa confuză, anticreștină și antiumană, de susținere a avorturilor. La fel și cititorii ActiveNews: VASILE BĂNESCU NU REPREZINTĂ BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ

Poziția exprimată de Vasile Bănescu referitoare la avort: confuză, vulnerabilă și exploatată de presă. Nu există justificare medicală pentru niciun avort. Din perspectiva seculară, legislația care apără viața umană nu poate fi totalitară.

Foto: nepszava.hu. Laszlo Tokes este cel mai închis la culoare decât Viktor Orban, la rândul lui mai ciocolatiu decât Nemeth Zsolt, care pare mai rozaliu. Cu toții niște puri ai rasei maghiare

Să reamintim cine a stat alături de Viktor Orban la Tușnad, probabil cel mai mare agent antiromân de după 1989. Raport Final asupra lui Laszlo Tokes: Portretul unui agent de influență. România și războaiele de imagine. EXCLUSIV ActiveNews

Laszlo Tokes, fost europarlamentar FIDESZ și președinte de onoare al UDRM și, totodată, fost informator al serviciilor de securitate comuniste și colaborator al celor ungare, potrivit lucrătorilor în domeniu,a abordat mereu la Tușnat problema autonomiei teritoriale a „ținutului secuiesc”

Fiți alături de dr. Geanina Hagimă, anchetată luni, din nou, de Colegiul Medicilor din Pitești, pentru adevărurile spuse răspicat despre manipulările, falsurile și crimele pandemiei! Mesajul medicului: mâine vei fi tu, coleg și cetățean care taci

Manifestație de susținere a medicului Geanina Hagimă, luni, în fața Colegiului Medicilor din Pitești, unde se așteaptă pedepsirea doctoriței la cererea președintelui Colegiului Medicilor din România, abonatul Big Pharma Daniel Coriu.

Colaj: Titluri din presă după ieșirea publică smintitoare a lui Vasile Bănescu

Poziția Federației Ortodoxe Pro Vita din România față de dezbaterile pe tema pretinsului drept la avort și a mesajelor smintitoare ale funcționarului Patriarhiei Vasile Bănescu: AVORTUL NU ESTE NICIODATĂ O SOLUȚIE MORALĂ, ORICARE AR FI CIRCUMSTANȚELE!

Afirmațiile ciudate ale purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, care, împotriva învățăturilor bisericești, a Cuvântului Domnului și minimei moraliei, justifică crima avortului „justificat medical” și atribuie interzicerea avorturilor unor regimuri totalitare, continuă să provoace reacții în sânul Bisericii Ortodoxe Române.

CANALUL BÂSTROE. Aurescu a trădat interesele României pentru cele ale Ucrainei. Rezervația Naturală UNESCO Delta Dunării GRAV AFECTATĂ de decizia IMBECILĂ a Guvernului. MAE a ignorat 10 Convenții internaționale și Protestul Academiei Române

Nu v-ați săturat să tot vedeți cum cei cocoțați la butoane nu fac nimic altceva decât acte de trădare a țării? Iată, din păcate, un nou episod: Canalul Bâstroe. Aurescu Bogdan, cu de la sine putere, și-a dat acordul în numele nostru ca Ucraina să utilizeze Canalul Bâstroe.

Foto: FB.com/daeapetre

Petre Daea declarat de ActiveNews Ministrul Lunii Iulie. DECLARAȚIA SĂPTĂMÂNII: „Eu, de regula, ca inginer agronom, combat gândacii, nu-i mănânc”

Noi nu trebuie sa ne abatem de la drumul cunoscut, pentru ca am constatat că atunci când o facem greșim.
Am și auzit ca suport al justificării că avem o proteină nouă, eu le-am spus că lăcustele trăiesc tot pe pământ, ele mănâncă vegetație. Adică nu reprezintă o sursă sigură. Nu are rost să mai discutăm.

AVORTUL ESTE O CRIMĂ - Poziția OFICIALĂ a Bisericii Ortodoxe Române față de AVORT: Toți Sfinții Părinți semnalează că, în orice fază ar fi produs, avortul rămâne pruncucidere. Prin el, se încalcă porunca divină: „Să nu ucizi” (Ieșire 20, 13)

În contextul apariției publice a unui text patapievician, interpretat ca fiind al Patriarhiei Române, ba chiar al Bisericii Ortodoxe Române, în care se afirmă, între altele, fără nici o cădere de specialitate, că avortul poate fi „justificat medical”

ActiveNews susține întru totul Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu din România în demersul de a păstra Statuia Eroului Național în centrul orașului Turda, la locul ei cuvenit, la împlinirea a 150 de la moartea Crăișorului Munților. PROTEST

Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu din România întrunită in ședința Biroului Executiv Național a luat act cu suprindere și indignare de intenția Primăriei Turda de scoatere a statuii lui Avram Iancu din piața centrală a orașului și mutarea acesteia în viitoarea piațetă din fața teatrului din Turda.

Duminica a 2-a după Rusalii, a Sfinților Români, cu Mitropolitul Bartolomeu Anania: „Veniți la Mine toți cei osteniți și împovărați și Eu vă voi odihni!”

În duminica a doua după Rusalii, numită și Duminica Sfinților Români, în cadrul Sfintei Liturghii oficiate în Biserica Ortodoxă este rânduit să se citească din Sfânta Evanghelie după Matei, fragmente din capitolele al IV-lea, al V-lea și al X-lea, referitoare la chemarea primilor Apostoli de către Iisus Hristos și la mărturisirea publică a numelui Său.

Ce s-a întâmplat în România și în lume, într-o Revistă a Presei publicată de ActiveNews în parteneriat cu Centrul European de Studii in Probleme Etnice (CESPE) al Academiei Române. Ministerul Apărării Naționale l-a cenzurat pe poetul Radu Gyr. DOCUMENT

Ministerul Apărării Naționale a șters videoclipul cu formația „Band of Brothers and Sisters” în care aceștia interpretau o melodie pe versurile poetului Radu Gyr „Ne vom întoarce într-o zi” la festivitatea de absolvire a studenților Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

INVITAȚIE LA ISTORIA BRUTĂ: Fenomenul Piața Universității și Mineriada din Iunie 1990 în Piața Sfatului din Brașov: Luni, 13 iunie, Ora 13. Expoziție de fotografie documentară realizată de fotojurnaliștii Nic Hanu, Pascal Ilie Virgil și Victor Roncea

Asociația „15 Noiembrie Brașov - 1987” și Muzeul Județean Brașov vă invită luni, 13 iunie 2022, ora 13, la Brașov, în Piața Sfatului, unde va avea loc deschiderea Expoziției în aer liber de Fotografie Documentară „Fenomenul Piața Universității și Mineriada din 13-15 Iunie 1990”

VIAȚĂ și MOARTE ca-n FILME. Anthony Frank Atwood va fi executat azi pentru o crimă de acum 38 de ani pe care afirmă că nu a făcut-o. Injecția letală este „sigură și eficientă”, susțin autoritățile. Condamnatul s-a căsătorit și convertit la ortodoxie

Anthony Frank Jarvis Atwood este un condamnat la moarte ce urmează să fie executat astăzi, 8 iunie 2022, la ora 20, ora României. De 38 de ani este în închis, așteptându-și rândul la moarte sau o nesperată grațiere, în urma recursurilor făcute.