Eroina Kovesi, dosarul ”Terheș” și conexiunea cu SIE
Dacă serviciile noastre secrete se pricep la ceva, atunci cu siguranță vorbim despre manevrarea cu oarecare talent a politicienilor-marionetă aflați în prima linie.
Adrian Onciu este scriitor și jurnalist independent, cu 18 ani de presă în spate. După ce, ca editorialist Mediafax, a fost cenzurat brutal de agenția lui Adrian Sârbu în urma unei serii de anchete despre Afacerea Pfizer - Comisia Europeană, Adrian Onciu a lansat site-ul anti-globalist Opozitia.net, devenit partener ActiveNews.
⚊ www.facebook.com/adrian.onciu.official
Dacă serviciile noastre secrete se pricep la ceva, atunci cu siguranță vorbim despre manevrarea cu oarecare talent a politicienilor-marionetă aflați în prima linie.
Arestarea lui Pavel Durov, proprietarul rețelei Telegram, a stârnit un nou val de emoție în rândul celor care consideră că libertatea cuvântului rămâne fundamentul oricărei democrații.
Am ajuns la a XII-a campanie de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție”. Pe 15 ianuarie 2022 am lansat platforma opozitia.net cu multe emoții și speranțe, fără alt sprijin decât cel al cititorilor.
Prăpastia dintre cele două mari blocuri, G7 și BRICS, se adâncește odată cu eforturile Statelor Unite de a izola Rusia prin sancționarea aliaților Moscovei.
Diverși experți de la București, cunoscuți prin restaurantele centrale ale capitalei Republicii Moldova drept ”Team Romania”, s-au instalat foarte confortabil la Chișinău.
Negocierile de la Capșa pentru unirea suveraniștilor în vederea câștigării alegerilor parlamentare și prezidențiale au la bază o intenție lăudabilă, dar suferă de mai multe hibe.
Între două capitole din celebra sa carte, generalul Ciucă a găsit timp și pentru o strălucită analiză a strategiei de război din Ucraina.
Asasinatele politice au ajuns să fie tratate la ”fapte diverse” în presa mainstream. Dacă țintele aparțin inamicului ideologic, atunci moartea brutală a respectivului lider este binevenită.
Nu doar lui Trump, ci și americanilor le-a trecut glonțul pe la ureche. Câțiva milimetri au lipsit pentru ca, cel mai probabil, să asistăm la sângeroase proteste de stradă. Care s-ar fi putut transforma lesne în război civil.
În pofida denumirilor pompoase ale unor partide și în ciuda discursului public al liderilor, există doar două tabere mari și late atunci când mergem la vot: globaliștii și patrioții.
Intrarea Elenei Lasconi în competiția prezidențială a schimbat radical dinamica, inclusiv în cadrul alianței guvernamentale PSD-PNL.
La summitul de ”pace” din Elveția doar 41% dintre statele membre ONU (adică 80 din 193) au fost de acord că negocierile de încetare a focului trebuie să plece de la respectarea integrității teritoriale a Ucrainei.
Liderii G7 (Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie și Statele Unite) se reunesc de astăzi până sâmbătă în stațiunea Borgo Egnazia, din sudul Italiei, pentru a contabiliza pagubele făcute de ”propaganda rusă” în spațiul occidental.
Pe bună dreptate, (prea) mulți români sunt scârbiți de sistemul democratic care le rotește la butoanele puterii pe aceleași marionete aflate în slujba Sistemului.
Alex, moștenitorul imperiului Soros, își respectă promisiunea de a se implica și mai puternic în politică. În calitate de sponsor principal al democraților, Alex Soros a profitat de momentul condamnării lui Trump.
Probabil că nimeni nu conștientizează mai bine decât americanii cât de important este să poți controla Justiția până la un anumit nivel. Dovadă implicarea directă a FBI și a Casei Albe în lupta anti-corupție din România.
Energia înseamnă viață. Energia scumpă înseamnă viață scumpă. Iar adesea chiar sărăcie, mișcări sociale, instabilitate politică.
Adrian Onciu: Am ajuns la a XI-a campanie de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție”.
Aliații lui Zelensky au ajuns într-un impas. Vorba lui Murphy, dacă știi că ceva nu poate merge prost, pentru că ți-ai luat toate măsurile de precauție, atunci altceva va merge prost.
Oamenii lui Zelensky se retrag din calea rușilor și cedează localități în fiecare zi, iar din mass-media aflăm cu două sisteme Patriot de două miliarde de dolari ar putea salva orașul Harkov. Este noaptea minții!
Ieri am speculat că mass-media se va da peste cap pentru a face legătura între autorul atentatului, poetul slovac Juraj Cintula, și invadatorii ruși.
Cât timp Xi Jinping va menține o relație apropiată cu Viktor Orban, mărfurile Chinei cu valoare adăugată mare, ca mașinile electrice sau dispozitivele Hi-Tech, vor concura ”de la egal la egal” cu mărfurile similare din SUA și Europa.
Probabil vă întrebați, în mod legitim, de ce a ”înnebunit” lumea în ultimii ani. De ce liderii noștri par a fi psihopați. De ce alimentează până în pânzele albe propaganda LGBT. De ce atacă Biserica, tradițiile, granițele și elementele fundamentale pe care se sprijină națiunile.
Până se decid israelienii și americanii dacă și cum să atace Iranul (în afară de varianta ”îi distrugem cu două drone, în prime-time la CNN”), cred că ar fi util să analizăm o știre de ultimă oră legată de alegerile prezidențiale din România.
Oare ar putea guvernul de la Tel Aviv să pară ”slab” în plan intern și extern dacă înghite în sec după palma cu preaviz încasată de la iranieni? Iată întrebarea pe care Netanyahu și-o pune acum, în încercarea de a avea, totuși, ultimul cuvânt.
Bătălia din septembrie pentru fotoliul de la Cotroceni este tot ceea ce contează în politica internă. În rest, sunt detalii nesemnificative.
Dictonul ”Istoria se repetă” este mai actual ca oricând. Un fir roșu vizibil din spațiu unește două mișcări foarte puternice, la distanță de un secol. Ele au același scop: aducerea tuturor statelor lumii la un numitor comun, sub aceeași ideologie promovată de așa-zisele elite.
Nu au trecut nici șapte zile de când Statele Unite au notificat guvernul de la Tel Aviv că se opun unei ofensive la Rafah menită să ”lichideze Hamas”, după cum pretinde Netanyahu.
Purtătorul de cuvânt al grupării jihadiste Stat Islamic (ISIS), Abu Huzaifa al Ansari, este un ilustru necunoscut. Ar trebui să fie un soi de Jens Stoltenberg, mă gândesc. Adică un actor care știe să transmită informații și mesaje cât mai credibil, nu un ofițer de carieră.
Se simte o oarecare disperare în rândul propagandiștilor de război. Timpul trece, Ucraina se află în corzi pe linia frontului, iar Putin rămâne în continuare foarte calm. Nu așa ar trebui să se desfășoare partida.
Încercările disperate ale Casei Albe de a lega atentatul de la Moscova de gruparea teroristă ISIS (Statul Islamic) denotă lipsa de profesionalism a serviciilor secrete americane și chiar o oarecare doză de infantilism.
Nu este niciun secret. Birocrații de la Bruxelles, în frunte cu potlogărița Ursula von der Leyen, protejează la maxim multinaționalele și se străduie din plin să le dea în cap microîntreprinderilor.
Așteptăm reacția Prea Fericitului Daniel, eventual prin intermediul lui Vasile Bănescu sau al lui CT Popescu, dacă ultimul a primit dezlegare pentru a fi cooptat în biroul de presă al BOR.
Este de-a dreptul caraghios cum încearcă propaganda guvernamentală să ne distragă atenția de la miezul problemei. Lumea așa-zis civilizată, dar pe cale să revină ireversibil la comportamente de grotă, depinde în foarte mare măsură de deciziile a doi politicieni de prim rang.
Este strigătoare la cer colaborarea de tip mafiot dintre politicieni, corporații și mass-media. Practic asistăm la o adevărată nebunie. Un fapt de o gravitate extremă este tratat de jurnaliști la capitolul ”Diverse”, cu o lejeritate demnă de saloanele de psihiatrie.
Am ajuns la a X-a campanie de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție”. Pe 15 ianuarie 2022 am lansat platforma opozitia[.]net cu multe emoții și speranțe, fără alt sprijin decât cel al cititorilor. Al fiecăruia dintre voi. Vă mulțumesc încă o dată.
Dacă sunteți membri sau simpatizanți ai unui partid suveranist, încercați pentru următoarele trei minute să faceți abstracție de afinitățile pentru un anumit lider. Și să gândiți pragmatic.
Psihologul Daniel David, rector al Universității Babeș-Bolyai, în legătură cu tobele bătute de generalii din Europa: ”Este nevoie de o doză de îngrijorare care să ne responsabilizeze”.
Să ne punem puțin în pielea globaliștilor de la Davos. Oare cum ar gestiona situația geopolitică în 2024, în vederea atingerii obiectivului principal? Vorbim, desigur, despre guvernul mondial.
Dacă 70 la sută dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită (potrivit ultimului sondaj INSCOP), de ce din relatările mass-media