Articole de
Adrian PătrușcăDirector Editorial

Adrian Pătrușcă și-a început cariera de jurnalist în presa română post-decembristă la publicația Dreptatea, apoi a fost Redactor Șef al ziarului ZIUA, care a devenit sub conducerea sa de mai bine de un deceniu unul dintre cele mai puternice cotidiene din România, orientat spre dreapta conservatoare, iar ulterior, timp de 10 ani, a lucrat ca senior editor și editorialist al prestigiosului cotidian Evenimentul Zilei și al revistei Evenimentul Istoric. Începând de la 1 iulie 2021 este Directorul Editorial al ActiveNews.
⚊ www.facebook.com/adrian.patrusca

Adrian Pătrușcă: Intrăm în faza a II-a a Dictaturii COVID - Epurarea. Săptămâna aceasta, inevitabilul se va produce: UE va adopta Pașaportul de vaccinare

Miercuri, 17 martie, Ursula von der Leyen a prezentat detaliile a ceea ce se va numi probabil „Certificatul Verde Digital”. Acesta urmează a fi aprobat în summit-ul UE din 25-26 martie de la Bruxelles. Liderii europeni se feresc ca dracul de tămâie de cuvântul „pașaport”. Ar însemna să recunoască eșecul UE, al cărei panaș era cândva libera circulație fără pașaport.