Articole de
Adriana Oprea-PopescuEditoraliști / Invitați

Adriana Oprea Popescu a fost șef al paginilor Reportaj din redacția Jurnalul Național, a mai lucrat pentru canalul de televiziune Antena1 și pentru cotidianul Libertatea. Jurnalist la În căutarea adevărului – Campanie Știrile TVR. Autoare a numeroase editoriale din zona Justiției, Adriana Oprea Popescu este și semnatarea cărții „Criminali in serie din Romania” vol. 1 și 2. A lucrat la ActiveNews ca reporter special și editorialist.

sursa foto: rxinformer.healthesystems.com

HEXI PHARMA. Peste 600.000 de români iau zilnic antibiotice, fără să știe că astfel contribuie la creșterea numărului de infecții nosocomiale. Prescrierea și consumul excesiv de antibiotice datează din „epoca de aur a industriei farmaceutice”

Ați auzit vreun mare producător de medicamente care să spună „am făcut profit uriaș din vânzarea de antibiotice în România, ne simțim responsabili și vrem acum să contribuim financiar la combaterea infecțiilor nosocomiale”? 

Primarul Băluță i-a implorat pe consilieri să schimbe denumirea Liceului „Mircea Vulcănescu”. „Vă rog din suflet să fiți de acord. Ȋn această lume nebună e important să încercăm să ne poziționăm în sensul respectării credinței și altor popoare”

Printre argumentele cu care a militat pentru ștergerea lui Mircea Vulcănescu din memoria tinerilor de azi, Băluță a invocat citatul unui scriitor român, membru PCR și președinte al prezidiului Marii Adunări Naționale, după alegerile măsluite din 1946.

Mihai Tudose a fost conferențiar universitar, nu la Academia de Informații a SRI, ci la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”. După ce și-a dat doctoratul cu o lucrare parțial scrisă pe plajă, parțial cumpărată

Ȋn cadrul aceleiași universități particulare, Mihai Tudose ocupa, din decembrie 2011, și poziția de director adjunct al Institutului de Studii de Securitate „Dimitrie Cantemir”, dar și cea de membru în consiliul editorial al revistei „Univers Strategic”.