Articole de
Adriana Oprea-PopescuEditoraliști / Invitați

Adriana Oprea Popescu a fost șef al paginilor Reportaj din redacția Jurnalul Național, a mai lucrat pentru canalul de televiziune Antena1 și pentru cotidianul Libertatea. Jurnalist la În căutarea adevărului – Campanie Știrile TVR. Autoare a numeroase editoriale din zona Justiției, Adriana Oprea Popescu este și semnatarea cărții „Criminali in serie din Romania” vol. 1 și 2. A lucrat la ActiveNews ca reporter special și editorialist.

RELUÃM ADOPȚIILE INTERNAȚIONALE? Un deputat USR propune asta, într-un proiect de lege. România a exportat 30.000 de copii, „cu un profit de un miliard de dolari pentru oficialități și intermediarii care au înlesnit adopțiile”

„Solicităm comunității internaționale respectarea suveranității țării noastre și respectarea opțiunilor unui neam care a ales să nu irosească avuția cea mai de preț – copiii – prin exportul lor continuu spre alte țări”, cereau autoritățile române în 2006.

VREȚI VACCINARE? PLÃTIȚI DEZDÃUNARE! Copiii care suferă reacții adverse post-vaccinale nu sunt protejați de lege. Iar proiectul legislativ privind vaccinarea obligatorie promite că problema se va rezolva, cândva

Adelina Iacob și soțul ei au renunțat să mai caute dreptate. Erau prea istoviți de durere, iar Dumnezeu le dăruise, la un an după plecarea Sarei, o altă fetiță. Pe care n-au mai vaccinat-o. Poți să-i obligi și să-i reclami pentru rele tratamente aplicate minorului? 

Ambasada României din Copenhaga ia atitudine și-i avertizează public pe români: „Dacă sunteți chemați periodic la școală, unde vi se spune că minorul nu e «la fel» ca și ceilalți copii, sunt semne că autoritățile daneze au în vedere preluarea minorului"

Secția consulară anunță că „în ultima lună au fost 8 copii pe care am reușit să îi ajutăm, în ultimul moment, să plece în România. Situatia este din ce în ce mai gravă și problema cea mare este că părinții neagă realitatea”.

Dr. Amalia Șerban, director general în Ministerul Sănătății: „Primele cazuri de rujeolă au pornit de la un focar din spital. Așa a început epidemia!” Tot dintr-un spital luase boala și unul dintre bebelușii care au murit (VIDEO)

La 3 ianuarie a.c., la Craiova a decedat un băiețel de 3 luni din cauza rujeolei, iar managerul Spitalului Județean a recunoscut că bebelușul intrase în contact cu un copil bolnav, chiar în spital. „Se întâmplă”, spune dr. Amalia Șerban. 

BOALÃ LUNGÃ, MOARTE SIGURÃ. Birourile Permanente reunite au decis că propunerea legislativă de revizuire a Constituției României „reintră în circuitul legislativ al Camerei Deputaților” (STENOGRAMA ȘEDINȚEI)

Nimeni nu garantează că, la următoarea ședință în plen, nu se va trezi careva să strige: „nu noi, ci Senatul!”. Și tot așa, până când altcineva va fi de acord că termenele procedurale au cam fost depășite, iar inițiativa ar cam trebui respinsă.

DECIZIE: Judecătoria Sectorului 4 trimite dosarul Colectiv la Tribunalul București, în vederea reunirii cu dosarul deschis pe numele lui Popescu Piedone

„Toate părțile civile au interesul de a fi reunite cele două cauze. Altminteri, obținerea despăgubirilor solicitate va fi iluzorie”, spune procurorul de ședință. Vorbește ca un neguțător. E bizar cum de s-au chinuit colegii lui din Ministerul Public să facă patru dosare separate, dacă la final e o singură caserie...