Articole de
Adriana Oprea-PopescuEditoraliști / Invitați

Adriana Oprea Popescu a fost șef al paginilor Reportaj din redacția Jurnalul Național, a mai lucrat pentru canalul de televiziune Antena1 și pentru cotidianul Libertatea. Jurnalist la În căutarea adevărului – Campanie Știrile TVR. Autoare a numeroase editoriale din zona Justiției, Adriana Oprea Popescu este și semnatarea cărții „Criminali in serie din Romania” vol. 1 și 2. A lucrat la ActiveNews ca reporter special și editorialist.

De ce USR nu l-a vrut pe Dacian Cioloș, în ciuda presiunilor care s-au făcut asupra partidului. Care este varianta politică de rezervă a fostului premier al României (VIDEO)

La 6 octombrie 2016, Cioloș declara: „Nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an și nu voi intra într-un partid politic sau nu-mi voi crea un partid politic. Sigur, asta nu înseamnă că nu există viață și după alegerile parlamentare. Sper să existe și sper să existe o viață activă”.

Liberalii vor ca multinaționalele să fie obligate, prin lege, să plătească impozitul pe profit în România. „Statul român poate câștiga de până la patru ori mai mulți bani dacă va încasa acest impozit”

„Ȋntâlnim de multe ori companii care activează în România și care ajung la profit zero, tocmai ca să evite să plătească taxe și impozite în România, folosindu-se de diferite societăți comerciale internaționale, pentru a scăpa de responsabilitățile fiscale din România”, susțin parlamentarii PNL.