Articole de
Adriana Oprea-PopescuEditoraliști / Invitați

Adriana Oprea Popescu a fost șef al paginilor Reportaj din redacția Jurnalul Național, a mai lucrat pentru canalul de televiziune Antena1 și pentru cotidianul Libertatea. Jurnalist la În căutarea adevărului – Campanie Știrile TVR. Autoare a numeroase editoriale din zona Justiției, Adriana Oprea Popescu este și semnatarea cărții „Criminali in serie din Romania” vol. 1 și 2. A lucrat la ActiveNews ca reporter special și editorialist.

INCREDIBIL, DAR OBLIGATORIU! Statul trebuie să le înapoieze banii celor care au donat pentru „Cumințenia Pământului”: e vorba de peste un milion de euro

Guvernul României nu doar că nu a reușit să adune, prin ultra-mediatizata subscripție publică, diferența de 6 milioane necesară achiziționării „Cumințeniei Pământului”, dar el este obligat astăzi, prin ordonanțele de urgență pe care singur le-a emis, să restituie donatorilor și sumele deja colectate. 

Procurorul Romulus Varga: Informațiile despre pretinsele pensii speciale au ca efect „crearea unui curent ostil magistraților, acreditându-se ideea că aceștia, în activitate sau pensionați, ar fi o povară pentru bugetul public”

„Se impune, fără îndoială, menținerea sistemului actual de pensii de serviciu pentru magistrați, având în vedere întreg profilul profesiei, cu interdicțiile și incompatibilitățile specifice, cu gradul ridicat de uzură și de risc”, declară procurorul Romulus Varga.