Articole de
Alesandru AnghelRedactori

Alesandru Anghel e ziarist conservator și om liber. Nu are televizor și nici cont de comentat pe rețele sociale deși le urmărește foarte atent.

Avocații ne dau ȘTIREA BUNĂ a finalului de an: S-AU ANULAT, în prima instanță de judecată,TOATE Hotărârile de Guvern prin care s-a instituit și prelungit Starea de Alertă, pe teritoriul României, până în prezent. Instanța le-a considerat ILEGALE

La data de 30.12.2021, Curtea de Apel Bacău a anulat mare parte din HG urile privind starea de la alerta: de la HG nr 394/2020 prin care s-a instituit starea de alertă, până la HG nr 990/2021. Un frumos "cadou” pentru gomandant de la agțiune!

Este mai târziu decât credeți! Noi dezvăluiri ale Prof Sucharit Bhakdi: Vaccinurile COVID au fost CONCEPUTE SĂ EȘUEZE. Priviți la cei cu trei doze care se îmbolnăvesc. 0,1% dintre vacciniști știu dar sunt fie cumpărați fie criminali. Rolul OFTALMOLOGILOR

Și acum știm cu siguranță că mii de oameni tineri suferă de miocardită, iar miocardita aceasta nu este nimic altceva decât atacul sistemului imunitar asupra celulelor din inimă care au îndrăznit să exprime această genă virală (proteina spike).

Generalul Ciucă și-a anunțat înfrângerea pe câmpul de luptă verde. Votarea sau asumarea Legii Certificatului de Vaccinare este amânată până la anul. Cinste românilor care au manifestat pentru Libertate la Parlament pe 21 Decembrie 2021!

Deși chiar zilele acestea se arăta 100% sigur că Certificatul „verde” va fi votat până de Revelion, generalul în civil Nicolae Ciucă și-a anunțat azi înfrângerea. Șeful Executivului a precizat că există o ordonanță de urgență în Parlament și un proiect de lege în Parlament.

EMISIUNE LIVE A7TV: Certificatul verde, prevenție sau control? Prof. Univ. Dr. Virgil Paunescu: Este o presiune pentru vaccinare. Dr. Anca Nițulescu: Este un pas spre controlul total prin identitatea digitală și condiționarea accesului liber. VIDEO

Ce reprezintă „certificatul verde”? Măsură de prevenție sau obiectiv de control? Cât de importantă este prevenția atunci când vorbim despre boală, mai ales în actualul contextul pandemic în care ne aflăm de aproape 2 ani?

Foto: Ziarul Lumina

OPRIȚI BATJOCURA din vamă la adresa românilor! Oficialii amenință românii chinuiți în cozi de sute de autovehicule. Arafat, Rafila și Bote au scos Jandarmii. Iulian Capsali: Românii sunt batjocoriți de autorități cu intenția de a-i vaccina la vamă!

Alexandru Rafila (PSD) îi ceartă pe românii care se întorc acasă de Crăciun pentru că îi aglomerează pe lucrătorii DSP din vămi cu îndărătnicia lor de a nu se vaccina. Cei batjocoriți la granițe sunt românii care au adus în țară mai mulți bani decât toate multinaționalele străine, în 2021.

Foto: Paul Buciuta / Revista Tango via AM Press

PREMONIȚIA MORȚII poetului Lucian Avramescu, triplu vaccinat: Vine spre tine o săgeată însângerată. O săgeată groasă și plină de sânge. ÎNMORMÂNTAREA are loc la Sângeru, între pietrele din Muzeul scriitorului, cu aprobarea Patriarhului Daniel

Lucian Avramescu pare că a avut o premoniție că va pleca din lumea noastră, scrie jurnalista Simona Ionescu. Premoniția, însă, pare să nu fie numai a lui, după cum veți afla din rândurile care urmează. SĂGEATA ÎNSÂNGERATĂ

Inteligența debordantă a nevaccinaților. ARAFAT: Din cauză că România nu s-a vaccinat, s-a îmbolnăvit acum toată Europa. VIENA: Un nevaccinat este protejat 100% împotriva efectelor vaccinului, și 99,8% împotriva covidului. IMAGINILE ZILEI

Umor egal inteligență, se știe. O să începem să redăm câteva poante, unele devenite „clasice”, din cele pe care ni le transmit cititorii noștri pentru a mai face haz de necaz. Până atunci, două imagini la zi, una haioasă și una serioasă.

Foto: DW

Europenii liberi spun NU vaccinării obligatorii și pașapoartelor de vaccinare. Proteste de amploare cu zeci de mii de manifestanți la Viena, Paris dar și în Luxemburg, cu violențe. La Viena se strigă Make Austria Free Again!. VIDEO

Zeci de mii de protestatari la adresa Dictaturii Covid au ieșit și azi pe străzi la Viena (44.000, potrivit organizatorilor), Paris sau Luxemburg. Canalul de Twitter AnonymeCitoyen ne ține la curent cu filmări de la fața locului, dintre care redăm și noi câteva pentru cititorii ActiveNews:

Monahul Luca și Starețul Efrem Vaccipedinul

Al doilea monah din Sfântul Munte Athos care moare la scurt timp după vaccinarea cu ser experimental Covid: călugărul Luca de la Vatoped, unde este stareț Efrem, convertit recent în propagandist Pfizer. VIDEO

Cu o zi înainte de Sf. Andrei, starețul Efrem de la Vatoped - reîntors în Sf. Munte după boală și vaccinare ca vaccinist propagandist pentru serul experimental Pfizer - a susținut o telesinaxa în care a presat iarăși călugării să se vaccineze afirmând că acesta este „unicul drum”.

Gigi Becali este convins că Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat: „Preafericitul știe mai bine decât mine că vaccinarea înseamnă lepadare!”

Filantropul Gigi Becali nu crede că Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-Covid. Adevărul este că nici în declarația controversată a acestuia, întoarsă pe toate părțile, Patriarhul nu face afirmația că s-a vaccinat anti-Covid, la fel ca Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt de la Patriarhiei, la care se vede clar că s-a vaccinat cu ser ARNm.

Gheorghiță, de ce nu spui că ai pus botul la cașcavalul Pfizer, Johnson, Merck și mărunțișul aruncat de pe masa Big Pharma? DOCUMENTE dispărute de pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentelor. MApN are de dat explicații

Nu înțeleg de ce inspectorii ANI și ofițerii DNA și DIICOT refuză să se ocupe de șpăgile de milioane de euro pe care le primesc medicii din România, mai pe față sau mai pe dos? Cum ar fi ca generalul Ciucă să se deplasaze într-o vizită de documentare la Fabrica Kalașnikov și apoi să recomande 120 de milioane de încărcătoare?

Avocatul Robert Roșu a fost așteptat de zeci de colegi la ieșirea din închisoare după 341 de zile recluziune ilegală. Avocatul Dan Cristea: 3 judecători ai Înaltei Curți au avut curaj să facă dreptate. VIDEO

Ieri, 23 noiembrie 2021, o parte dintre colegii lui avocatului Robert Roșu au așteptat cu sufletul la gură momentul eliberării. Zeci de colegi avocați au mers direct la porțile penitenciarului, pentru a-l întâmpina pe Robert Roșu în primele clipe de libertate.

Militarul Sorin Ștefănescu înainte de vaccinarea Covid

PREMIERĂ ACTIVENEWS. Militarul veteran Sorin Ștefănescu, victimă semi-paralizată a vaccinului Pfizer: Mi s-a spus „băi, norocosule, parcă au dărâmat unii niște bolovani pe tine”. INTERVIU filmat de Iulian Capsali și Claudiu Catargiu. VIDEO EXCLUSIV

Caporalul Sorin Ștefănescu de 46 de ani de la Brigada Multinațională Craiova, militar cu 3 misiuni efectuate în Afganistan, s-a ales cu parapareză ataxică și status post mielită toracală după ce a făcut a doua doză de ser Covid de la Pfizer.

Bunul samarinean Mihai Făgădaru executat după moarte dintr-un centru unic de comandă al presei securist-vaccinste. DOVEZILE. Antena 3, acces de grobianism morbid și antiuman. Când o să moară Gâdea la fel veți face?

Observați cum "presa" folosește același pattern în instrumentalizarea morții prietenului nostru, Mihai Făgădaru, scrie publicistul Iulian Capsali, care oferă și aceste capturi  de titluri care demonstrează existența unui centru unic de comandă al știrilor din presa securist-vaccinistă, aspect semnalat și de ActiveNews.