Articole de
Alesandru AnghelRedactori

Alesandru Anghel e ziarist conservator și om liber. Nu are televizor și nici cont de comentat pe rețele sociale deși le urmărește foarte atent.

Ciucă a citat din Corneliu Zelea Codreanu la 125 de ani de la nașterea Căpitanului Mișcării Legionare

Un istoric suține că liderul PNL, Nicolae Ciucă, a citat din cartea lui Corneliu Zelea Codreanu ”Pentru legionari”, în discursul său susținut la Consiliului Național al PNL, informează Știripesurse. Întâmplare face ca acest omagiu să-i fie adus la scenă deschisă lui Corneliu Codreanu chiar în preajma aniversării a 125 de ani de la nașterea Căpitanului

Colaj: NY Post

Un nou atentat la adresa lui Trump. Atacatorul, prins de Secret Service cu un AK-47. Suspectul cu Kalașnikov e cu ”slava Ucraina”. FBI: ”Tentativă de asasinare”. ACTUALIZARE - TRUMP: ”SUNT ÎN SIGURANȚĂ ȘI SUNT BINE!”

Secret Service a deschis focul asupra unui suspect după ce a văzut un bărbat înarmat lângă Trump International Golf Club din Florida, unde se afla și candidatul prezidențial republican Donald Trump, recent salvat providențial de un alt atentat la viața sa.

Regretatul Pr. Ioan Alupoaiei și răspândacul dr. Florin Roșu

PROPAGANDA FRICII se folosește din nou de BOR. Iubitul preot din Botoșani Ioan Alupoaiei a murit din cauza unei infecții dobândite în Spitalul din Iași unde era internat și nu din cauza ”virusului West Nile” sau a ”sechelelor de Covid”

Dacă ieri toată presa locală din Botoșani scria, citând apropiați ai preotului Ioan Alupoaiei, că îndrăgitul părinte a murit la 62 de ani în urma unor probleme respiratorii, care, se spunea, ar fi fost generate de „sechelele Covidului”, astăzi propaganda fricii a hotărât că e mai bine să se anunțe că părintele a decedat din cauza „virusului West Nile”.

Bogdan Cuza, în fotografie al doilea din dreapta, și strămoșul său, în tablou

Bogdan Cuza, strănepotul lui Alexandru Ioan Cuza, la un liceu ce poartă numele strămoșului său: Mihai Eminescu, geniul nostru, făcea o distincție între ceea ce înseamnă educația și cultura. Pe când educația cultivă caracterele, cultura educă mințile

La festivitate a fost invitat să ia parte și strănepotul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, alături de reprezentanți ai autorităților publice locale și naționale, precum și reprezentanți ai Ministerului Educației.

Captura Foto: ProTV

ATENȚIE LA CONTRACTUL EDUCAȚIONAL! Vă poate expune copiii ideologiei de gen și bazelor de date biometrice planetare. Părinții și profesorii, speriați prin abuz psihologic cu amenzi de mii de lei. Nu vă lăsați intimidați!

În baza acestui Contract, care prevede obligația elevului de a nu „promova violența și intoleranța” un elev din Baia Mare a fost sancționat doar pentru că lipise câteva abțibilde cu România Mare, considerate de conducerea școlii că „promovează intoleranța”. Prin acești termeni vagi, oricine poate fi sancționat pentru orice, sub pretextul toleranței.

Colaj: RomâniaTv - ActiveNews

Tatuatul lui Rafila susține că medicii au dreptul să ucidă: ”Este un gest compasionat să curmi suferința unui bolnav cu șanse minime de supraviețuire ca să faci loc altuia?”. DOCTORIȚELE DE LA PANTELIMON, ARESTATE - MĂRTURIA CRIMELOR / AUDIO

Derapaj de proporții în scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon făcut de Gabriel Diaconu, consilierul onorific al ministrului Alexandru Rafila. Acesta susține pe rețelele de socializare că Secțiile ATI din spitale nu sunt  „saloane de paliație”.

Fototeca Ortodoxiei Românești / Marturisitorii.ro

MORT PENTRU ROMÂNIA MARE. Prima prăznuire a Sfântului Alexandru Baltaga, decan al Sfatului Țării și martir al Unirii. Urmărit și executat de bolșevici pe 7 august: Mie, basarabeanului naționalist, îmi sunt cunoscute faptele ingrate ale arhiereilor ruși

Sfântul Alexandru: „Da, recunosc. Eu, Baltaga, într-adevăr am fost adversar al revoluției și, pentru a o evita, am votat Unirea”. NKVD: „În anul 1918 a avut o atitudine dușmănoasă față de Rusia Sovietică, a fost membru [deputat] activ al Sfatului Țării, votând pentru dezlipirea Basarabiei de la Rusia Sovietică și alipirea la România”.

Foto de azi: OpiniaTimisoarei.ro

Incinerarea lui Nicu Covaci, cel mai ordinar FAKE NEWS al G4Media. Impresara Phoenix confirmă: ”NICI NU S-A PUS VREODATĂ PROBLEMA DE CREMARE!”

O falsă dezbatere națională legată de înmormânarea creștinească a lui Nicu Covaci, reper al muzicii românești contemporane, a fost lansată iresponsabil de G4 Media, site anticreștin al sistemului securistic, condus de Dan Tapalagă, fost consilier al Monicăi Macovei, și Cristian Pantazi, fost consilier al lui Dan Barna.

Colaj Capturi: Adevărul, Antena 3, Gândul

Vaccinistul epidermist Pieleanu și sexologul SNSPA Bulai, stâlpi ai anti-”conspiraționismului”. Pe lângă „conspirația” despre vaccinul Covid mai rămâne să aflăm că și studentele abuzate sexual sunt, de fapt, niște „conspiraționiste” - VIDEO

Purtătorul numelui de pomină Pieleanu, care acum ar putea merge cu colegul lui, Bulai, la „bulău”, autointitulat „vaccinist convins”, a fost o portavoce bine unsă a sistemului în timpul dictaturii covidiste. Jurnaliști experimentați îi consideră pe șleau pe cei doi drept acoperiți ai Rețelei Coldea.

111 ani de la nașterea unuia dintre cei mai puternici exorciști ai României: Părintele Ilarion Argatu (2 August 1913 - 11 Mai 1999): ”Vrăjmașul satanei s-a strămutat pentru totdeauna în Rai”. Reportaj de la Cernica, mărturii, înainte-vederi și sfaturi duh

L-am cunoscut pe Parintele Argatu la manastirea Caldarusani, cu putin timp dupa groaznicul cutremur din 1977. Era lume multa si venita din toate colturile tarii la chilia sa, semn ca Parintele era mai puternic decat orice opreliste comunista.

Mitroiu, Pricopie și prădătorii lor sexuali, Stănciugelu, Pieleanu, Bulai. Cine mai urmează?

PRICOPIE ȘI MATROANA MIROIU ȘTIAU DE 20 DE ANI! Dezvăluirile sinistre despre sexo-deontologii plandemici BULAI și PIELEANU continuă pe bandă: ”Te-aș f... pe masa asta” - ”Se vorbea și despre violuri” - ”STĂNCIUGELU trimitea poze cu organul la studente”

Dezvăluirile despre deontologii Plandemiei Pieleanu și Bulai continuă pe bandă. Apar noi nume și citate șocante, între care cel de mai jos. Apoi, încă o fostă studentă SNSPA subliniază că matroana stabilimentului de spălat creiere pe motive de ideologie de „gen” și feminism, Mihaela Miroiu, știa de cel peste 20 de ani de aceste abuzuri sexuale.

Frăția Ortodoxă și Calea Neamului au organizat un protest la Ambasada Ungariei de la București împotriva pretențiilor teritoriale ungurești asupra Transilvaniei - VIDEO

București, 28 iulie 2024, în fața ambasadei Ungariei. La 110 de ani de la izbucnirea PRIMULUI RĂZBOI MONDIAL, război care avea să ne aducă și Marea Unire de la 1 decembrie 1918 urmată, după un an, de ocuparea Budapestei, două cunoscute organizații civice românești i-au transmis lui Viktor Orban să stea în banca lui.

Biden s-a retras din cursa prezidențială. SCRISOAREA OFICIALĂ. ACTUALIZARE: Trump: A fost cel mai prost președinte din istoria țării noastre. Kamala e mai ușor de învins! Elon Musk: Știam de o săptămână. Sistemul își schimbă marioneta

Președintele SUA Joe Biden a publicat pe rețeaua lui Elon Musk - X, la 20.46 ora României, o scrisoare în care anunță că nu mai candidează pentru realegerea sa. Biden spune că se va adresa națiunii la sfârșitul acestei săptămâni cu mai multe detalii, anunță și CNN.

Foto: Un avion C-130 Hercules al Forțelor Aeriene ale SUA alocat escadrilei 757th Airlift Squadron pulverizează împotriva țânțarilor deasupra Bazei Joint Langley-Eustis, Va., 1 august 2017. C-130 este modificat pentru a transporta un sistem de pulverizare aeriană modulară paletizat, care este atașat la barele de pulverizare montate pe aeronavă. (U.S. Air Air Force Photo/Staff Sgt. Carlin Leslie)

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

În „pandemie” autoritățile au vrut să ne facă un bine: să ne vaccineze, să ne îmbotnițeze, să ne distanțeze, să ne înregimenteze electronic, să ne bage sârme în nas etc. Aproape cu forța. Așa și în SUA: Armata a decis că vrea să facă un bine populației, fără acordul ei. Bazându-se pe „știință”.