Articole de
Alis PopaEditoraliști / Invitați
Colaj ilustrativ: ActiveNews pe baza UM RFI România și UM Digi 24

Alis Popa: Agenți CIA mituiți pentru a schimba originea virusului. De ce știrea este de o importanță colosală? Dărâmă mitul încrederii în sursele ”oficiale”, mitul inexistenței unui antidot, mitul că anumiți indivizi sunt plătiți ca să le pese de noi

S-a trecut mult prea ușor peste știrea că CIA și-ar fi mituit propriii ofițeri de investigație pentru a ascunde faptul că virrusul lui pește nu are origine naturală, ci a scăpat dintr-un laborator din Wuhan.

Alis Popa: N-am avut voie să intrăm în magazine fără vaccin! N-am avut acces în spitale fără vaccin! N-am avut voie să ieșim din țară fără vaccin! Nu puteam intra în instituțiile statului, nici măcar la primărie sau la poliție, fără vaccin!

Cei care nu s-au vaccinat au fost prigoniți, ironizați, calomniați, reclamați, înjurați! Li s-a reproșat că nu cred în știință, că sunt primitivi și medievali! Li s-a dorit moartea, li s-a urat să ajungă la ATI, unde erau așteptați cu lumânări!

Alis Popa: În linii mari, fascinații fac parte din două categorii: 1. Cei care s-au compostat pentru ei înșiși. 2. Cei care s-au compostat atât pentru ei, cât și pentru ceilalți. Ce facem cu ele?

M-aș bucura să înțelegem cu toții că nimic nu ne îndreptățește să ridicăm piatra împotriva acestor semeni ai noștri, să-i jignim și să-i înghiontim în toate felurile, ca și cum ne-ar fi dușmani personali. Pentru că nu știm nici ce s-a întâmplat în viața lor.

Alis Popa: Sportivi, medici, jurnaliști, politicieni, rapperi, actori, „vedete” trans... Tinerei sau mai ofiliți, pică de la o vreme subit și în condiții bizare, ca la teatru, secerați parcă de o mână nevăzută! HAȘTAG GHINION / SIGUR ȘI EFICIENT (VIDEO)

Unii, mai ageri, suspectează ceva foarte sulfuros la mijloc, pe când alții, mai prieteni cu „știința”, au început brusc să creadă în „coincidențe” și în tot felul de „sindroame”, de parcă așa ar fi funcționat lumea, prin potriveli ciudate ori picaje neașteptate, și în urmă cu aproape doi ani!