Articole de
Andrei NicolaeRedactori

Andrei Nicolae lucrează ca ziarist iar în timpul liber se consideră poet. Lucrează la ActiveNews ca redactor de mai mulți ani. Nu agreează rețelele sociale.

Mărturia unui regizor român care a locuit 7 ani în SUA: Dacă referendumul nu trece, se va crea o breșă prin care ong-urile LGBT vor intra în legislația românească și vor face ravagii. Ne vom pierde identitatea, ne vom pierde zâmbetul.

Sâmbătă 6 august începe Referendumul pentru Familie, în care peste 18 milioane de cetățeni români, cu drept de vot, vor alege dacă instituția căsătoriei va rămâne pentru un bărbat și o femeie sau se va transforma în altceva.

Deputatul Matei Dobrovie DEMISIONEAZĂ din USR: Membrii USR care susțin căsătoria formată dintr-un bărbat și o femeie și familia naturală sunt împiedicați să-și exprime opiniile și valorile. Sunt hărțuiți cu plângeri, și, în final, excluși sau sancționați

Deputatul de București Matei Adrian Dobrovie a anunțat că părăsește Uniunea Salvați România, din cauza modului în care sunt tratați cei care nu gândesc în conformitate cu directivele conducerii și ale majorității.