Articole de
Andrei NicolaeRedactori

Andrei Nicolae lucrează ca ziarist iar în timpul liber se consideră poet. Lucrează la ActiveNews ca redactor de mai mulți ani. Nu agreează rețelele sociale.

Condamnat de Regimul Biden la 11 ani de închisoare pentru că s-a rugat în fața unei clinici de avort. Tucker Carlson a răbufnit: ”Ce a făcut? Este un criminal în serie? A încercat să invadeze țara?”

Fondatorul Tucker Carlson Network, Tucker Carlson, a acuzat administrația președintelui Joe Biden că a luat în vizor un tată pro-viață pentru că s-a rugat și a cântat în fața unei clinici de avorturi, avertizând că administrația "se teme" de acest tip de activitate.

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

Saga judiciară dintre Consiliul Județean Suceava și asocierile de firme care construiesc drumurile Bucovinei, al căror lider este Autotehnorom SRL, a mai făcut un pas, unul în care asocierile au fost lovite drept la gioale (Drept sau nedrept rămâne încă de văzut!), informează NewsMoldova.