Articole de
Andrei NicolaeRedactori

Andrei Nicolae lucrează ca ziarist iar în timpul liber se consideră poet. Lucrează la ActiveNews ca redactor de mai mulți ani. Nu agreează rețelele sociale.

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

Saga judiciară dintre Consiliul Județean Suceava și asocierile de firme care construiesc drumurile Bucovinei, al căror lider este Autotehnorom SRL, a mai făcut un pas, unul în care asocierile au fost lovite drept la gioale (Drept sau nedrept rămâne încă de văzut!), informează NewsMoldova.

Ramona Chiriac a anunțat că nu mai vrea să fie pe lista la europarlamentare. Cum a reacționat Ciucă la vestea retragerii: ”Este o vorbă la români - cade omul, stă un pic și pe urmă se ridică”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut joi jurnaliștilor ca partidului să i se ofere un răgaz de gândire după ce Ramona Chiriac a anunțat PSD că nu mai dorește „din motive personale” să deschidă lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie.