Articole de
Andrei NicolaeRedactori

Andrei Nicolae lucrează ca ziarist iar în timpul liber se consideră poet. Lucrează la ActiveNews ca redactor de mai mulți ani. Nu agreează rețelele sociale.

Un studiu despre morțile de după vaccinul Covid, cenzurat de Lancet, a fost revizuit și reinstalat după un an. Din 325 de autopsii, 74% dintre decese au fost cauzate de vaccin. ”CENZURAREA a dus la multe decese care ar fi putut fi prevenite”, spun autorii

Un studiu, despre care autorii au spus că a fost cenzurat de Big Pharma, care a constatat "o probabilitate ridicată a unei legături cauzale între vaccinarea anticovi și deces" este acum revizuit de colegi și publicat în Forensic Science International.

COINCIDENȚĂ: Socrul lui Vasile Bănescu, Silviu Curticeanu, coleg cu tatăl Monicăi Macovei, Vasile Gherghescu, la Secția pentru Probleme Militare și de Justiție a C.C. al P.C.R.

CURTICEANU SILVIU (n. 15 oct. 1933, Timișoara) Membru supleant al C.C. al P.C.R. (28 nov. 1974–23 nov. 1979); membru al C.C. al P.C.R. (23 nov. 1979–22 dec. 1989); membru supleant al Comitetului Politic Executiv al C.C. al P.C.R. (24 nov.-22 dec. 1989); membru al Secretariatului C.C. al P.C.R. (22 mart. 1984–22 dec. 1989).

FOTO: Soldații români trecând Prutul

22 iunie 1941: Cronologia unei zile istorice pentru români. Fapte de arme și de legendă: Sergentul Tofan a anihilat singur santinelele sovietice și a urcat tricolorul pe malul basarabean al Podului de la Oancea

Indiferent de regimurile politice și de ideologiile vremelnice care ajung la putere, ziua de 22 iunie 1941 a rămas și va rămâne mereu în sufletele românilor, fiind ziua în care Armata Română s-a întors să lupte și să aducă acasă Basarabia, provincia pe care o părăsise silit în iunie 1940.

Ilistrație: Acuvio.blogspot.com

Kovesi, tartora binomului cu Coldea, scapă prin prescripție de dosarul în care era urmărită penal pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la represiune nedreaptă

Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție (DNA), actual procuror general al Parchetului European, a scăpat de dosarul în care era  urmărită penal pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la represiune nedreaptă, prin prescripție.