Articole de
Av. Adrian Toni NeacșuEditoraliști / Invitați

Adrian Toni Neacșu este avocat și a fost judecător și membru în Consiliul Superior al Magistraturii. Poate fi găsit la http://castigaprocese.ro.
⚊ www.facebook.com/atneacsu

Av. Adrian Toni Neacșu: Haideți să le arătăm ce înseamnă să ataci Constituția, să le arătăm ca suntem aici! Vă rugăm și vă somăm să votați pentru Constituția României!

Solicităm senatorilor României să nu voteze eliminarea sancțiunii pentru nerespectarea de către judecători și procurori a deciziilor Curții Constituționale și a deciziilor pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție în soluționarea recursurilor în interesul legii ori în dezlegarea unor chestiuni de drept (L612/2022).

Av. Adrian Toni Neacșu: Circul de la CCR: Scântei, un notar incoerent de mucava, Licu, oportunistul plagiator, Dănileț, saltimbancul desăvârșit și ridicol al justiției, exclus deja din magistratură și Ciochină, un consilier obscur de-al lui Iohannis

Să fii judecător la Curtea Constituțională înseamnă în primul rând să aperi Constituția României, să-i protejezi superioritatea și să ai atașament real pentru drepturile și libertățile individuale și o "înaltă competență profesională".