Articole de
Av. Elena RaduEditoraliști / Invitați

Elena Radu este avocat și, totodată, președinta Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept.
⚊ www.facebook.com/profile.php?id=1484031871

Elena Radu: Pentru toată lumea, inclusiv avocați: Hai să îi arătăm lui Ciolacu că în România nu îi mai permitem să execute ordinele primite de la alții și că e cazul să ne scutească cu asumarea răspunderii pe spinarea și buzunarul nostru

Proiectul Lege privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung: modifica Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal (creșteri de impozite și taxe),  modifica Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat.

Foto: FB

UN SENATOR VEROS PNL ESTE RAS de Av. Elena Radu: Politicianului Daniel Fenechiu – veșnica ”victimă a campaniei electorale a avocaților”: EȘTI GROPARUL PROFESIEI DE AVOCAT

Îți transmit public această scrisoare în care o să îți explic de ce eu, ca avocat, nu cred că mai poți să mă reprezinți în exercitarea niciunei funcții de reprezentant pe care o deții în organele de conducere ale profesiei de avocat (fie ea cea de vicepreședinte al UNBR sau prodecan al Baroului București).

Av. Elena Radu: Apel către toți senatorii și deputații și către toate partidele parlamentare: modalitatea deficitară în care se legiferează trebuie să înceteze! Trebuie să stopați haosul pe care l-ați creat și pe care îl întrețineți!

De cel puțin 7-8 ani, parlamentarii României au început din ce în ce mai mult să se abată de la rolul pe care îl au, cât și de la exercitarea mandatului cu bună-credință, transformând jocul politic într-un circ și îndepărtându-se cu mult de la îndeplinirea obligațiilor ce le revin de a acționa în interesul națiunii și al cetățenilor.

Av. Elena Radu: Cum se acoperă ilegalitățile puterii executive de până acum prin inițierea de proiecte de lege? + IDENTITATEA DIGITALĂ A ELEVULUI (în proiectul de lege al învățământului preuniversitar)

In legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului exista articolul 118 care se refera la direcțiile generale de asistență socială și protecția copilului și serviciile publice de asistență socială și Serviciile publice de asistență socială organizate la nivelul municipiilor și orașelor si la consiliile locale.