Articole de
Bogdan Tiberiu IacobEditoraliști / Invitați

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob conduce cotidianul online InPolitics.ro, pe care ne bucurăm să-l avem printre parteneri
„Alături de dumneavoastră din 2009, vă promitem să ne batem, pe mai departe, pentru a fi credibili într-o Românie incredibilă. Cu alții doar știți, cu noi înțelegeți!”, spune acesta.
⚊ inpolitics.ro

SONDAJ: 70% dintre români vor ca Ucraina să cedeze teritorii pentru stoparea imediată a războiului. Încrederea românilor în Moldova și Maia Sandu a scăzut dramatic, iar Olanda, Ungaria, China și Rusia figurează printre statele cele mai neprietene României

Un sondaj național finanțat de ambasada SUA și realizat de LARICS în perioada 29 septembrie – 10 octombrie 2022 relevă prăbușirea încrederii românilor în instituțiile statului, începînd cu președintele, în marile puteri occidentale, în NATO și UE, dar și dorința majorității zdrobitoare de a vedea oprit imediat și cu orice preț războiul din Ucraina.

Există o limită la IQ peste care nu ai voie să fii premier? De la BTI citire: Dr. Nicolae Ciucă: „Există o stare prin care începerea anului de învățământ ne ia prin surprindere”

Premierul dr.Nicolae Ciucă a participat, azi, la videoconferința cu prefecții și cu reprezentanții Inspectoratelor Școlare pe tema pregătirii începerii anului școlar, la care au participat, conform Agerpres, și miniștrii Educației și Afacerilor Interne, Sorin Cîmpeanu și Lucian Bode.

Președintele României a recunoscut pentru prima oară că „vaccinul existent nu are efectul pe care l-am sperat și pe care ni l-am dorit”. Bogdan Tiberiu Iacob: O conferință istorică a lui Iohannis și o întrebare-cheie: începe marele declin?

În ceea ce ar putea fi cea mai lungă conferință din mandatele sale, peste o oră, Iohannis a renunțat în premieră la regula jignitoare a unicei întrebări, de parcă s-ar grăbi mereu la ceva epocal. A fost mai zîmbitor ca oricînd, dar și mai binevoitor față de presă.