Articole de
Cora MunteanEditoraliști / Invitați

Cora Muntean este jurnalistă profesionistă, Redactor-șef la Cristoiublog - cristoiublog.ro și Președinte la Asociația Natională a Comercianților Mici și Mijlocii din România.
⚊ www.facebook.com/cora.muntean.5

Cora Muntean: Am venit cu metroul de la Unirii la Basarab. La Unirii, în timp ce așteptam, le-am remarcat: Mama, marcată de suferință, exagerat de palidă. Fata, înaltă, brunetă și frumoasă, avea cearcăne adânci

Fata a privit-o cu drag, și-a pus capul pe umărul ei și a închis ochii. Mama îi mângâia mâinile, apoi s-a aplecat puțin și i-a sărutat palma. Stăteau așa, ca un grup statuar. La un moment dat, fetei i s-a prelins o lacrimă, care s-a furișat sub gulerul hainei. 

Dacă doriți să revedeți: BRADUL VACCINIST. Cora Muntean: Vreuna dintre autoritățile sanitare, care au atâta grijă să bage în boală oamenii sănătoși, a sesizat Parchetul cu privire la acel brad monstruos făcut din doze de vaccin la Palatul Copiilor?

„Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 5 ani sau cu amendă următoarele fapte: a) eliminarea deșeurilor care au făcut obiectul transferului, așa cum este definit de Regulamentul (CE) 1.013/2006, în spații neautorizate sau prin constituirea de depozite ilegale”.