Articole de
Cronicar

Traducere, Parteneriat, Preluare, Comunicat primit la Redacție sau Corespondență ActiveNews
⚊ www.facebook.com/activenewsro

O profesoară îl apără din Olanda pe Vlad Țăranu, ”un stindard al iubirii de țară”: Scrisoare Deschisă către Ministerul Educației din România, direcția Colegiului Național "George Barițiu" Baia Mare și Inspectoratul Școlar Maramureș

Va scriu dupa ce am vizionat interviul dat de Vlad Taranu lui Marian Dumitru in studioul ActiveNews - Starea de Libertate. Ce inalta lectie de demnitate, patriotism si curaj! Ce exprimare limpede si logica! Ce determinare la acest adolescent curat si sensibil!

Pompiliu Diplan și Marian Dumitru dezbat scurt și la obiect Istoria Evreilor. Holocaustul: noua materie obligatorie pentru elevii români - Emisiune Starea de Libertate - Calea Neamului. VIDEO

„Dacă aveți curiozitatea să vedeți cum arată manualele de istorie astăzi, cele care se ocupă de istoria românilor, că între copert se ocupă de istoria românilor Dar pe copertă nu mai scrie istoria românilor Dacă veți avea curiozitatea să le citiți veți vedea că acolo este mai degrabă un ghiveci - un ghiveci ideologic.”

Sursă fotografia originală: Doxologia

Tricolorul, Basarabia și Bucovina, interzise în școlile din România. Turnătoria, încurajată ca pe vremea Securității. Războiul Institutului ”Elie Wiesel” cu lumea. Unde au dispărut românii?

Publicația Buciumul semnalează o situație cu adevărat halucinantă, care ne amintește de anii '50, când însă România era ocupată de bolșevicii sovietici. Cum au ajuns urmașii lor să dea din nou legi astăzi în România și, mai, ales, unde au dispărut românii?