Articole de
Cornelius Florin StoicaEditoraliști / Invitați

Cornelius Florin Stoica este absolvent al Facultății de Teologie și absolvent al programului de Masterat Comunicare și Comuniune Eclezială în Spațiul Eclesial Ortodox. Din 2016 realizează emisiunea online Lumina Cuvântului prin care își propune să aducă în prim plan valorile ortodoxiei românești, istoria, cultura și tradiția românească cât și valorile moral creștine (https://www.facebook.com/luminacuvantului)
⚊ www.facebook.com/cornelius.florin

Cornelius Florin Stoica: Tăierea moțului sau tunderea de la Sfânta Taină a Botezului. Între tradiție și moft

"Am botezat un băiețel și a trebuit să tăiem moțul la un an. Eu și soția mea suntem creștini ortodocși și mergem la biserică în fiecare duminică și sărbătoare. Inițial am crezut că va fi ceva intim și am avut stabilită o anumită cheltuială. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și ne-am trezit în mijlocul unei petreceri în toată regula”.

„M-a obligat de la muncă să mă vaccinez” I.T.M. București: „Nu a fost instituită obligativitatea vaccinării împotriva coronavirusului SARS -CoV-2”. DOCUMENT

Cu toate că dreptul la muncă nu poate fi îngrădit de către un act medical voluntar, totuși au fost și încă mai sunt angajați din mediul privat, care sunt obligați să se vaccineze ca să nu își piardă locul de mună. Această obligativitate NU este legală. Iată răspunul de la I.T.M. București.

Foto: Playtech.ro

Cornelius Florin: Vaccinurile au fost cumpărate majoritar din banii nevaccinaților. Cine scoate sabia, de sabie va muri. NU MAI VREAU SĂ PLĂTESC CONTRIBUȚIA DE ASIGURĂRI SOCIALE DE SĂNĂTATE (CASS)

Cele aproximativ 2 miliarde de euro plătite sau care urmează a fi plătite pentru cele 120 de milioane de doze să fie suportate exclusiv din buzunarul celor (presupus) 37% imunizați. Un calcul rapid: 2 miliarde euro / 6,681,072 imunizați până astăzi = 299 euro, aproape 1500 lei. Hai că nu e mult, parcă e preț de Black Friday cu reducere.