Articole de
Diana-Maria BrăgaruEditoraliști / Invitați

Jurnalistă, scriitoare, copywriter, creatoare conținut, interpret, pionieră în marketing online, Diana-Maria Brăgaru (n. 1973, Tecuci) este redactor-șef AZNews.ro
⚊ www.facebook.com/dmb2828

Foto: Captură Trinitas TV

Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

„Puturoșenia abisală a stătutului suflet românesc... spirocheta românească își urmează cursul pînă la erupția terțiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconștient, pînă ce mintea va fi în sfîrșit scobită: inima devine piftie, iar creierul un amestec apos.”

Statuia lui Ladislau se ridică în Oradea (foto jos) după ce cea a lui Mihai Viteazul a fost îndepărată ilegal (foto sus)

12.000.000 de euro pentru glorificarea regelui maghiar Ladislau pe teritoriul României, din banii românilor - După statuia din Oradea urmează RUTA LADISLAU cu milioanele de euro oferite către 5 BISERICI MAGHIARE din Transilvania. NU MAI VREM SPITALE?

DOCUMENT OFICIAL. Pare că vreți să scoateți tot ce este simbol național din Transilvania și înlocuiți cu simboluri maghiare. Începeți să ne faceți să credem că în curând ne va trebui pașaport ca să mergem în țara noastră, mă!