Articole de
Dr. Adrian CacoveanEditoraliști / Invitați

FUNCTIA: medic primar chirurgie cardiovasculară.
LOCUL ACTUAL DE MUNCĂ: Bucuresti: BIO TERRA MED si Centrul Medical Focus; Ramnicu Valcea: Centrul Medical Sanmed si Centrul Medical Straubing
DATA ȘI LOCUL NAȘTERII: 22 iulie 1967, Sibiu, Jud. Sibiu.
NAȚIONALITATEA: român.
STAREA CIVILĂ: căsătorit.
STUDII: UMF “Iuliu Hațieganu”, Facultatea de Medicină Generală, specialitatea medicină generală. Promoția 1992.
PROFESIA DE BAZĂ: chirurgie cardiovasculară.

TITLURI ȘTIINȚIFICE SAU DIDACTICE OBȚINUTE:
1. Preparator la Catedra de anatomie a UMF “Iuliu Hațieganu”, Cluj Napoca, în perioada februarie 1990-ianuarie 1992 (ultimii trei ani de studenție).
2. Doctor în științele medicale, prin teza de doctorat cu titlul ”Tratamentul mediastinitelor postoperatorii în chirurgia cardiacă”, conducătorul tezei de doctorat fiind Prof.Univ.Dr.Doc.H.C. Ioan Pop De Popa, susținută în data de 21 noiembrie, 2005.
Mai multe detalii la https://cacoveanadrian.wordpress.com
sau http://www.dr-cacovean-adrian.ro/despre/despre-mine
⚊ t.me/cacovean_adrian

Prelevarea de pacemakere din pandemie s-a făcut înainte sau după băgarea mortului în sac de plastic? Nu intră la profanare de cadavre procedura aceasta? 10 ÎNTREBĂRI DE LA DR. ADRIAN CACOVEAN PRIVIND ODIOSUL SCANDAL AL EROILOR ÎN ALB

Cu ce diferă bradicardizarea ca să faci pacientul să aibă nevoie de ce montezi tu, pacemakere, față de administrarea de protocoale experimentale terapeutice și profilactice, teste diagnostice false (PCR) ca să ai cazuri false și evoluții nefavorabile?

Desen de Ben Garrison

Dr. Adrian Cacovean: Definiția pandemiei: o criză falsă folosită de globaliști pentru a vinde experimente medicale cu substanțe deosebit de periculoase. Celor care ne fac conspiraționiști le recomandăm să respecte ce spun și să-și facă și dozele 4 și 5!

Iată deci cine sunt adevărații conspiraționiști și faptul că noi, medicii care am luptat pentru scoaterea practicii medicale de sub influența industriei farma, a politicului și chiar cizmei militare, ne pune pe poziția de adversari ai celor ce vor să ne pună în cârcă chiar faptele lor, de care vor să ne acuze fals.

Dr. Adrian Cacovean: Eram stagiar la Sibiu, în anul 1993, în farmacia homeopată din Piața Mică. A intrat un client care căuta medicamente clasice prescrise de la județean. În loc de rețeta scumpă, i-am dat remedii homeopate

Eram stagiar la Sibiu, în anul 1993. În farmacia homeopată din Piața Mică unde eram să cumpăr un remediu a intrat un client care căuta medicamente clasice prescrise de la județean. Avea ciroză, pietre la fiere, hipertensiune, infecție urinară, adenom prostată, hipertensiune, insuficiență cardiacă cu edeme refractare, gută, diabet, insuficiență renală.

Dr. Adrian Cacovean: Reacțiile adverse și decesele după vaccin nu au fost raportate de medici de frica de a nu li se ridica dreptul de a profesa, conform amenințărilor Colegiului Medicilor. Dr. Vasile Astărăstoae arată că decesele sunt mult mai numeroase

CMR: „În cazul acelor medici care nu respectă normele medicale larg acceptate de comunitatea științifică medicală și afectează, prin declarațiile lor, sănătatea publică, prin instigare la încălcarea lor, vor fi identificați și cercetați în cadrul comisiilor de disciplină ale CMR, putîndu-se ajunge până la ridicarea dreptului de a profesa”.

Dr. Adrian Cacovean: Bine cunoscutul slogan bolșevic „dai în mine dai în tine, dai în fabrici și uzine” va fi înlocuit cu sloganul actualizat „dai în mine dai în tine, dai în Faizăr și vaccine”!

Știința a demonstrat că majoritatea belelelor (valuri, măsuri, restricții) vin toamna, când se termină vacanța unora. Cine sunt aceia? Cum de în vacanță era bine, relaxare și dintr-o dată ne trezim cu tot felul de probleme în toamnă, la terminarea vacanței?