Articole de
Dr. Răzvan ConstantinescuEditoraliști / Invitați

Răzvan Constantinescu este medic, autor și se ghidează după motto-ul: "Sunt un om liber!

Dr. Răzvan Constantinescu: MORITURI TE SALUTANT. Astăzi se votează în Senatul UMF Iași dacă rămâne sau nu în vigoare sancțiunea dată de Comisia de Etică pentru „denigrarea instituției”

Astăzi, se va vota în Senatul UMF dacă, în urma contestației formulate de mine, rămâne sau nu în vigoare sancțiunea care mi-a fost dată de către Comisia de Etică pentru denigrarea instituției. Sper că și argumentele mele vor fi luate în considerare, astfel încât să nu mai obțin unanimitate împotriva mea.

Dr. Răzvan Constantinescu. E șansa țării de a scăpa măcar de o parte dintre trădători - cu cât protestele vor fi mai ample, cu atât mai mulți ticăloși vor dispărea

Pe de altă parte, păpușarii sunt disperați, nu mai au la dispoziție resursele colosale de pe vremea Colectivului sau de la începutul lui 2017, așa că au scos la înaintare cozile de topor să îi mai prostească pe proști: pe CTP, pe Barna, pe micul Cacamitră, niște actorași isterici și penibili, toți păcălicii de la UMdigi si SRItv etc.

„SUNT MEDIC. NU PORT MASCĂ ÎN AFARA ACTIVITĂȚII PROFESIONALE ȘI NU MĂ VACCINEZ!” Medicul Răzvan Constantinescu dă de pământ cu cohortele de securici și turnători online și își exprimă solidaritatea față de actorul Dragoș Bucur și medicul Dan Gavrilescu

Aștept cohortele de securici dimitrii, stribli, bucurenci și oanedobre (cele care fugeau în pijamale prin cartier pentru că le trimisese guranul SMS cu cutremurul de 10 grade) să mă pârască la ProTV, la Colegiul Medicilor și la Asociația vrăbiilor fără mălai precum că am încălcat Jurământul lui Arhimede, legea și morala globalistă!