Articole de
Florian Ilinca

Ziua Deținuților Politici Anticomuniști. Arhim. Mihail Stanciu: Asupritorii străini veniți pe tancurile sovietice au încercat să dezrădăcineze poporul, inclusiv din punct de vedere religios. Iar Dumnezeu a strălucit prin mărturisitorii Lui (9 Martie)

Patriarhia Română a transmis Centrelor eparhiale îndemnul de a săvârși mâine slujbe de pomenire a celor care au pătimit în timpul regimului comunist ateu, apărând credința în Dumnezeu și demnitatea poporului român.

Platforma Împreună a strâns 300 000 de semnături împotriva implementării ideologiei de gen în România. Mihai Gheorghiu: Avem, din nou, o premieră istorică în ceea ce privește apărarea valorilor morale și creștine în spațiul public

Luni, 25 martie de la ora 12:00, Platforma Împreună a susținut conferința de presă „Copiii români - obiect al unui experiment ideologic?”, în care a anunțat strângerea a peste 300 000 de semnături împotriva introducerii ideologiei de gen în educația din România.

Peste 60 de ONG-uri au depus la Palatul Cotroceni un memoriu prin care contestă proiectul „România Educată” al Președintelui Iohannis. Mesajul lui Cristian Filip, președintele Alianței Părinților din România (VIDEO)

Un număr de 62 de organizații non-guvernamentale au depus vineri, 8 martie 2019, la sediul Administrației Prezidențiale, un memoriu prin care își exprimă obiecțiile legate de controversatul proiect al președintelui Klaus
Iohannis, „România Educată”,

Pompiliu Diplan (Frăția Ortodoxă), despre protestul anti Pactul pentru Migrație: 2.000 de oameni au fost ignorați de presă. Exact cum se întâmpla pe vremuri, când TVR sabota opoziția, același sabotaj se întâmplă azi. Un sabotaj de trădare națională!

Duminică 16 decembrie, pe o vreme teribilă, în ziua în care s-au împlinit 29 de ani de la începerea evenimentelor din 1989 de la Timișoara, peste 2.000 de oameni au ieșit în stradă la București pentru a protesta împotriva aderării României la Pactul pentru Migrație.

Pompiliu Diplan (Frăția Ortodoxă) despre protestul de pe 16 decembrie împotriva Pactului ONU pentru migrație: Orice societate care acceptă migrație necontrolată comite un act de sinucidere. Noi nu vrem să facem parte din acest act de sinucidere națională

Duminică, 16 decembrie, de la ora 15:00, la București, are loc un nou marș de protest împotriva aderării României la Pactul pentru Migrație, document semnat recent de reprezentanții Țării noastre, recent, la Marrakesh în Maroc.

Mihai Gheorghiu: „Românii au oferit Parlamentului această inițiativă legislativă, spre a le da putere de a spune NU ambasadelor străine, comisarilor de peste tot care vin și spun că referendumul nu e bun”

A devenit referendumul un instrument politic pentru partide? „Se încearcă să fie transformat într-un instrument politic. Vedeți, e foarte interesant: unii încearcă să-l transforme în sensul de a-i câștiga roadele, iar alții în a se opune lui”, spune președintele „Coaliției pentru Familie”.

MÃRTURISITORUL. Cum și-a făcut identitatea fostul deținut politic de la Aiud care a visat un val de îngeri atunci când fetița lui a plecat în Ceruri (VIDEO)

Asta înseamnă să ai identitate, și nu doar buletin. Am aflat-o într-o vineri seară când, neîncăpând pe ecranul niciunei televiziuni, în anul în care sărbătorim Centenarul și ne omagiem eroii, George Cușa s-a întors singur în pușcăriile comuniste, în Pitești, la Gherla, în Aiud, acolo unde a pătimit și unde s-a stins toată floarea acestei nații. S-a întors ca dintr-o datorie până la moarte pe care o are față de ei și față de patrie.