Articole de
Ion SpânuEditoraliști / Invitați

Ion Spânu este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai României.

Veniiiiiiți de luați vacciiiiiinuuuuuul! BISERICA COVID a înlocuit Nașterea Domnului cu "Nașterea Vaccinului" și a unei Noi Religii. REMEMBER 25 DECEMBRIE 2020

Lovitură "mortală" pentru creștin-ortodoxie: chiar în ziua de Crăciun, la Vama Nădlac 2 s-a născut o nouă religie: „Coronavirusul”! Practic, ceremonia aducerii Luminii de la Ierusalim, cu care eram obișnuiți în ziua de Paște, a fost înlocuită de ceremonia aducerii Vaccinului anti-Coronavirus! De Crăciun.

Ion Spânu: Fiul și nora, studenți la Ovidius / Marcel Ciolacu, pălăria pentru rectorul-plagiator al Universității din Constanța

Fiul și nora premierului Marcel Ciolacu sînt studenți la Universitatea „Ovidius” din Constanța. Un fapt banal, ați putea să spuneți, dar nu este nici pe departe așa, căci, după cum bine se știe din serialul ziarului nostru, rectorul acestei universității este „celebrul” DAN MARCEL ILIESCU, cel mai mare plagiator din învățămîntul românesc!

Ion Spânu: Propunerea unui liberal pîrlit - Silviu Feroiu. Miercuri se va decide dărîmarea statuii lui Mircea Vulcănescu din Sectorul 2 al Capitalei României. Societatea civilă românească se opune

De data aceasta, inițiativa demolării nu mai aparține Institutului „Elie Wiesel”, ci unui consilier PNL, pe numele lui FEROIU DUMITRU SILVIU, coleg de partid cu deputatul Alexandru Muraru, cel care se ambiționează de ceva vreme să demonstreze că poporul român este antisemit!

MOARTEA PRESEI OFICIALE. Ion Spânu: Culmea este că isteria „Elon Musk în România” a continuat la televiziuni și după ce s-a confirmat știrea că Elon Musk n-a venit în România! S-a schimbat doar „narativul”

Trecînd peste glumă, trebuie să constatăm starea jalnică a presei noastre, transformată într-o presă bulevardieră, împlinind-se astfel profeția lui Dan Diaconescu, care spunea deseori: „Veți vedea că peste cîțiva ani toate televiziunile se vor oteviza”! Și, iată, chiar așa s-a întîmplat!