Articole de
Irina BazonRedactori

Irina Bazon a absolvit Facultatea de Litere, Universitatea Al. I. Cuza din Iași și este traducătoare profesionistă și redactor de carte și presă.

În „era comunicării”, dorul pare a fi pe cale de dispariție. Poate că lumea de astăzi are nevoie mai mult decât oricând de o reașezare în dor. Și noi ca români trebuie să redescoperim dorul - sau ceea ce ne definea altă dată ca „popor al comuniunii”, cum îl descria Părintele Stăniloae – pentru a ne descoperi pe noi înșine.
⚊ irinamonica.wordpress.com

Joe Biden, președintele celei mai mari puteri a lumii occidentale, Statele Unite ale Americii, și soția sa, în noiembrie 2019 (!). Nu, nu e „Fake-Photo”!

PA, PA, LUME! CJ Hopkins: Imperiul GloboCap - vor mai exista doar două clase: “normalii” - cei reeducați în spiritul “Noului Normal” - și “extremiștii”

Nu pretind că știu toate detaliile, dar un lucru pare foarte clar: Nu ne vom întoarce la cum au fost lucrurile. GloboCap ne-a explicat acest lucru, iar și iar, timp de aproape un an. Nu ar fi putut fi mai explicit. Când ne-au avertizat să ne pregătim pentru că urmează o "nouă normalitate", au vorbit serios.

Cazul revoltător al fetelor românilor din Suedia, luate abuziv de asistența socială de lângă părinți. Titus Corlățean, dezvăluiri inedite: o industrie care aduce bani grei din “rularea” și distribuirea copiilor – legături cu Grupul Bilderberg. VIDEO

Senatorul Titus Corlățean, fost ministru de Externe, a oferit detalii inedite, într-o emisiune, despre cazul revoltător al celor două copile cu cetățenie română care au fost luate, în mod ilegal și abuziv, de asistența socială din Suedia de lângă părinții lor, o familie de români creștini.

Femei în temnițele comuniste - Arestată în ziua cununiei. “Reușisem să mă desprind de tot și de toate și să-L simt numai pe Dumnezeu. Aveam mare bucurie în rugăciune”

Redăm mai jos mărturia cutremurătoare a doamnei Lucia Andronic, supraviețuitoare a gulagului comunist, astăzi ajunsă la onorabila vârstă de 90 de ani. Mărturia a fost făcută într-un interviu realizat de maicile de la mănăstirea Paltin-Petru Vodă și publicat Revista Atitudini nr. 85.

Prezentatorul scoțian și “conspiraționistul” Neil Oliver, la Tucker Carlson: În eforturile globaliștilor de a ne împinge către neofeudalism electronic, s-au expus singuri. Marea Resetare a provocat Marea Deșteptare! - VIDEO

Puterile care susțin Marea Resetare și au vrut să înrobească omenirea au provocat, în schimb, o Mare Deșteptare, potrivit autorului și prezentatorului TV scoțian Neil Oliver, care a fost invitat în emisiunea recentă lui Tucker Carlson.

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

Prima oară ne-au bombardat cu „părinte 1” și „părinte 2”, după ne-au spus că trebuie să le oferim parteneriat civil altfel discriminăm, acum brusc au trecut la terapii cu hormoni, identitate de gen și, mai nou, persecutarea reală a creștinilor pe străzile noastre

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - "Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, în parteneriat media cu site-ul de știri ActiveNews și cu Starea de Libertate.

Masacrul din Gaza: 800.000 de persoane s-au refugiat din Rafah începând din 6 mai - Deplasările pun în pericol grav viața civililor, privați de asistență de bază și de protecție, avertizează ONU

„Afirmația potrivit căreia oamenii din Gaza se pot deplasa în zone «sigure» sau «umanitare» este falsă. De fiecare dată, deplasările pun în pericol grav viața civililor. Gaza nu are zone sigure. Niciun loc nu este sigur. Nimeni nu e in siguranță” - a subliniat Lazzarini.

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

Avem motive întemeiate să considerăm că omenirea deja a pășit în era transumanismului, având în vedere dovezile tot mai multe în acest sens (în special legate de folosirea nanotehnologiei), scoase la iveală de Dr. Ana Mihalcea, Dr. Geanina Hagima și de alți specialiști curajoși

Protocolul Dr. Zelenko pentru prevenirea și tratarea Covid, eficient și pentru gripa aviară și alte virusuri. Nu avem nevoie de “soluțiile” dezastruoase ale Big Pharma/OMS. Studii despre eficiența unor suplimente și tratamente naturiste - VIDEO

Într-un material publicat de Frontline News, în contextul știrii despre primul caz de gripă aviară transmisă de la o vacă la un om, se face trimitere la protocolul regretatului Dr. Zelenko, bazat pe o combinație de suplimente ieftine și eficiente, și se menționează și studii despre eficiența unor suplimente importante și remedii naturiste.