Articole de
Irina BazonRedactori

Irina Bazon a absolvit Facultatea de Litere, Universitatea Al. I. Cuza din Iași și este traducătoare profesionistă și redactor de carte și presă.

În „era comunicării”, dorul pare a fi pe cale de dispariție. Poate că lumea de astăzi are nevoie mai mult decât oricând de o reașezare în dor. Și noi ca români trebuie să redescoperim dorul - sau ceea ce ne definea altă dată ca „popor al comuniunii”, cum îl descria Părintele Stăniloae – pentru a ne descoperi pe noi înșine.
⚊ irinamonica.wordpress.com

Documentar cutremurător semnalat de Dr. Joseph Mercola: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”

Dr. Joseph Mercola a semnalat pe blogul său apariția recentă a unui documentar important, care merită cunoscut și în România: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”. Oferim pentru cititorii Active News extrase din mărturiile cutremurătoare ale victimelor.

Fenomenul „shedding” - posibila transmitere a proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați (II) - Raportări despre efectele excreției și observațiile clinice ale Dr. Ana Maria Mihalcea din SUA

După lansarea produselor pe bază de ARNm anti-Covid19, multe persoane nevaccinate s-au plâns de simptome medicale după ce au stat aproape de persoanele vaccinate, scrie, pe site-ul său de pe platforma Substack, medicul de origine română Dr. Ana Maria Mihalcea, doctor în medicină, care lucrează în America.

TERIBIL! O româncă medic din America avertizează cu privire la posibila transmitere a proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați: FENOMENUL „SHEDDING”. Dr. Ana Maria Mihalcea prezintă trimiteri către studii și documentele Pfizer (I). VIDEO

O româncă medic care lucrează în America, Dr. Ana Maria Mihalcea, doctor în medicină, avertizează cu privire la fenomenul „shedding” („excreție”) - transmiterea proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați, făcând trimiteri către studii și documentele Pfizer.

Sistemul britanic l-a ucis pe Archie! Copilul a fost deconectat de la aparatele care îl mențineau în viață. „Nicio familie nu ar trebui să treacă prin ceea ce am trecut noi, este barbar!” Băiatul de 12 ani a ajuns în comă în urma unei provocări pe TikTok

Archie Battersbee, copilul de 12 ani din Marea Britanie, care se afla în „moarte cerebrală” de câteva luni, a încetat astăzi din viață. Ventilația mecanică, prin care era menținut în viață la spitalul Royal London, a fost întreruptă.

Revoltător! Uciderea unui copil de către sistemul medical britanic: judecătorii au respins cererea părinților ca Archie să fie mutat într-un centru de îngrijiri paliative. Copilul va fi deconectat de la aparate sâmbătă la ora 10:00 GMT

Judecătorii Curții Supreme din Marea Britanie au respins cererea părinților lui Archie Battersbee, copilul de 12 ani aflat „în moarte cerebrală”, ca fiul lor să „moară cu demnitate” într-un centru de îngrijiri paliative.

Twitter îl cenzurează pe cercetătorul israelian de top Dr. Shmuel Shapira după ce omul de știință a spus că variola maimuței ar putea fi legată de vaccinurile ARNm. „Nu sunt anti-vaccinist, sunt anti-prostie și anti-știință falsă”

Profesorul Shmuel Shapira, doctor în medicină, MPH (Master of Public Health), fostul director general al Institutului de Cercetare Biologică din Israel (IIBR), este unul dintre cei mai reputați oameni de știință din lume din domeniul medical și, de când a suferit leziuni în urma vaccinului

Un chirurg japonez cere încetarea imediată a administrării vaccinurilor de rapel COVID. „Este o alertă roșie totală!” - Cazuri letale de trombocitopenie trombotică imună indusă de vaccin

Într-o scrisoare către revista evaluată inter pares Virology, un chirurg cardiovascular japonez, dr. Kenji Yamamoto, a cerut întreruperea imediată a vaccinurilor de rapel anti-COVID-19. „Ca măsură de siguranță, vaccinările de rapel suplimentare trebuie întrerupte”, a scris Yamamoto.

Uciderea lui Archie de către sistemul medical britanic: Medicii amână cu 24 de ore deconectarea lui de la aparate. Părinții: „Vom lupta pentru dreptul fiului nostru de a trăi”. Mulți oameni care au scăpat de prelevarea organelor și-au revenit din comă

Azi dimineața la ora 11:00, Trustul Serviciului Național de Sănătate Barts Health NHS Trust din Marea Britanie ar fi trebuit să îl deconecteze de la aparate pe Archie Battersbee, copilul de 12 ani aflat în moarte cerebrală, însă părinții au depus o cerere urgentă la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

ACTUALIZARE! UCIDEREA LUI ARCHIE DE CĂTRE SISTEMUL MEDICAL BRITANIC A FOST AMÂNATĂ PENTRU MIERCURI ORA 11.00. Caz revoltător în Marea Britanie: Un copil de 12 ani urmează să fie deconectat de la aparate. E O EXECUȚIE!, strigă mama

Archie Battersbee, un copil de 12 ani din Marea Britanie, se află în comă din aprilie, însă va fi deconectat miercuri de la aparate, fiindcă s-a decis că menținerea lui în viață nu este în „interesul” lui (!). Părinții au promis că vor merge la Curtea Supremă

Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA a folosit date eronate pentru a justifica autorizarea vaccinurilor COVID-19 pentru copii. În școlile din Washington DC s-a anunțat obligativitatea vaccinării elevilor în anul școlar 2022-2023

Children’s Health Defense se referă la un studiu eronat pe care CDC l-a folosit pentru a justifica autorizarea vaccinurilor anti-COVID-19 pentru copii. De asemenea, în școlile din Washington D. C. s-a anunțat impunerea obligativității vaccinării anti-COVID-19 a elevilor pentru anul școlar 2022-2023. CHD vrea să dea în judecată districtul școlar.

Noi „morți subite” în rândul tinerilor: Doi sportivi din SUA, ambii de 20 de ani, un baschetbalist și o înotătoare, au decedat. Baschetbalistul a suferit un stop cardiac în timpul unui joc

Doi tineri sportivi din Statele Unite, baschetbalistul Derek Gray de la Universitatea din Wisconsin–Whitewater, și înotătoarea Lily Ernst de la Universitatea din Northern Iowa, ambii de doar 20 de ani, au murit subit la sfârșitul lui iulie, la câteva zile unul după celălalt, a transmis, zilele acestea, presa americană.

„Drag Queen” și războiul împotriva inocenței copiilor - „Spectacolul dezgustător Drag Queen Story Hours organizat în școli și grădinițe trebuie să înceteze!”

Copilul nevinovat știe instinctiv și implicit ce este bine și ce este rău, ce este frumos sau urât. Ca și copilul care denunță „hainele cele noi” ale împăratului, el o vede pe „drag queen” ca fiind la fel de urâtă și sinistră ca o vrăjitoare rea dintr-un basm. Copilul nu aderă la opiniile corecte politic și spune deschis ceea ce crede.

Forumul Economic Mondial reiterează soluția urgentă ce trebuie aplicată pentru triumful „Marii Resetări” verzi: tranziția de la „a deține” la „a folosi în comun”. „NU VEȚI DEȚINE NIMIC ȘI VEȚI FI FERICIȚI”, de la teorie la practică

Într-un articol publicat pe 18 iulie 2022, Forumul Economic Mondial prezintă câteva măsuri care, în viziunea acestuia, omenirea trebuie să le aplice urgent pentru a netezi calea către Minunata Noua Lume Resetată tehnocratic.

Dr. Mercola atrage atenția: Efectele vaccinurilor anti-Covid asupra fertilității (II) - Scăderi bruște ale ratei natalității în mai multe țări. Asistăm la un fenomen de depopulare. Sunteți dispuși să vă riscați fertilitatea? Dacă nu, nu primiți vaccinul!

Întrebarea este: sunteți dispuși să acceptați riscurile? Sunteți dispuși să vă riscați fertilitatea, chiar și doar temporar? Sunteți dispuși să riscați viața bebelușului vostru? Sunteți dispuși să v-o riscați pe a voastră? Dacă nu, răspunsul este simplu. Nu primiți vaccinul și, dacă ați făcut deja unul sau două (sau trei), nu mai faceți niciodată un altul.

Dr. Joseph Mercola atrage atenția: Efectele vaccinurilor anti-Covid asupra fertilității - tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație” (I)

Primele vaccinuri anti-COVID au fost lansate în decembrie 2020 și nu a durat mult până când medici și oameni de știință au început să avertizeze cu privire la posibilele efecte dăunătoare asupra capacității reproductive.

Stonewall, principala organizație britanică LGBT+: „Copiii de doi ani își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația a primit finanțări de 1,25 milioane de lire sterline din bani publici

Organizația LGBT+ Stonewall, principala organizație din Marea Britanie de lobby pentru „drepturile transsexualilor”, a fost criticată pentru că a susținut că copiii de până la doi ani „pot recunoaște dacă sunt transgenderi”, cerând „educație incluzivă și afirmativă” în școli, grădinițe și chiar creșe.