Articole de
Iulian CapsaliEditoraliști / Invitați

Iulian Capsali este regizor și publicist. A candidat, ca independent, pentru Alegerile pentru Parlamentul European din 2014.

SCANDALUL BULAI - PIELEANU. Iulian Capsali: SNSPA ESTE UN CUIB DE ABUZ SEXUAL ȘI IDEOLOGIE SEXOMARXISTĂ. MIHAELA MIROIU MINTE CA O GAZETĂ BOLȘEVICĂ - FOTO CAPTURI și FOTO DOCUMENTE

Una dintre cele mai sinistre căzături ideologice de la SNSPA este profesoara de feminism, Mihaela Miroiu. Care le învață pe tinerele fete să se elibereze din chingile obedienței aduse de o familie, să fie libere, dezinhibate și stăpâne pe propriul corp, adică să nu cumva să facă copii, ci avorturi cât cuprinde.

Foto: Basilica

Iulian Capsali: CARE ESTE SCOPUL? PF Daniel bagă pumnul în gura Sinodului. Tot Patriarhia recomanda împărtășirea credincioșilor ”cu lingurițe proprii”, în timp ce IPS Teodosie lupta pentru Sf. Liturghie în cetate și era hăituit de organe

„De aceea, încălcarea ordinii statutare a Bisericii și tulburarea păcii din viața Bisericii și a societății prin acte de răzvrătire, indisciplină și presiune publică vor fi înscrise pe ordinea de zi a viitoarei ședințe a Sfântului Sinod. Cancelaria Sf. Sinod”