Articole de
Iustina FilimonEditoraliști / Invitați

Iustina Filimon este traducătoare profesionistă și publicistă.

Mănăstirea Văcăreștii Noi din Constanța vă invită la un simpozion cu ocazia aniversării a 300 de ani de la sfințirea bisericii Mănăstirii Văcărești - „așezământ cultural de sinteză, între drama trecutului și renașterea de astăzi”

Mănăstirea Văcăreștii Noi din Constanța organizează, în data de 7 septembrie, simpozionul național „Mănăstirea Văcărești: așezământ cultural de sinteză, între drama trecutului și renașterea de astăzi”, cu ocazia aniversării a 300 de ani de la sfințirea bisericii sale

Av. Florentin Țuca, dialog cu Otilia Sava la “Pe Drept Cuvânt”: “Dumnezeu coboară mai des acolo unde oamenii au mai mare nevoie să-L vadă” - VIDEO. Redacția îi urează distinsului și energicului avocat La Mulți Ani!

Av. Florentin Țuca a avut-o ca invitată în emisiunea sa "Pe Drept Cuvânt” pe Otilia Sava, fost Secretar de Stat în Ministerul Apărării Naționale, actualmente avocat și practician în insolvență și coordonatoarea asociației „Alături de Eroi”

Prof. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, despre pedofilii din Educație, noul bau-bau al “variolei maimuței”, afacerile Big Pharma, OMS - Organizația Mondială de Șarlatani și despre cum a fost distrus Institutul Cantacuzino - VIDEO

Prof. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit, într-un material video, despre noul bau-bau al "variolei maimuței”, cu care OMS, denumită „Organizația Mondială de Șarlatani”, vrea să sperie din nou omenirea, despre sacrificarea a mii de porci și oi sub pretextul unei peste a animalelor, precum și despre modul cum a fost distrus Institutul „Cantacuzino”