Articole de
Mănăstirea Petru VodăParteneri

Ctitoria Părintelui Justin Pârvu de la Petru Vodă, cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și al sfinților mărturisitori din temnițele bolșevice antihristice.
⚊ manastirea.petru-voda.ro

Cum poate omul să fie condus spre o viață în care să nu mai fie robit stricăciunii. Arhimandritul Hariton Negrea de la Mănăstirea Petru Vodă despre Chestiunea Zilei

Chemarea lui Hristos la desăvârșire, la îndumnezeire rostită în predica de pe munte, Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este (Mt 5, 48), implică să supunem trupul sufletului, prin unire, asumând faptul că „trupul e într-un mod particular interior spiritului, participând prin aceasta la viața spiritului, depășind planul biologic și fizio-chimic”

Lămuriri de la Mănăstirea Petru Vodă privind noua profeție a Părintelui Justin Pârvu. Cuvântul Părintelui Justin a fost: "Opriți mașinăria actelor electronice! Nu amânați! Faceți acum ce se mai poate, căci peste trei luni va fi prea târziu!”

La începutul Postului Mare, cu foarte puțin timp înainte de declanșarea protestelor pentru Libertate din întreaga României, Părintele Justin Pârvu, denumit și Duhovnicul Neamului, plecat la Domnul în urmă cu șapte ani, li s-a arătat în vis, în chip minunat, în aceeași noapte, în feluri puțin diferite dar cu același mesaj, unui număr de trei ucenici ai săi.

SÂMBĂTA MORȚILOR. Arhimandrit Hariton Negrea: Erorile sistemului cu privire la modul de abordare a celor adormiți în urma Protocolului specific privind managementul în caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV2)

Acest articol s-a scris în vederea proclamării Anului comemorariv al celor adormiți în Domnul și prăznuirea moșilor de iarnă din sâmbăta dinaintea Duminicii Înfricoșătoarei Judecăți, pentru a face apel la conștiința fiecarăuia în ceea ce privește moartea și întâlnirea cu veșnicia