Articole de
Marinela Corciu

Ministrul Justiției susține că Lazăr și-a luat consilier personal o doamnă procuror din comisia care l-a intervievat

Tudorel  Toader vine cu noi declarații  despre Augustin Lazăt, după ce miercuri a cerut aprobare CSM ca să publice documente din dosarul de numire a lui Lazăr, în funcția de procuror general  al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Ministrul Justiției, a afirmat, joi seară, că Augustin Lazăr și-a luat consilier personal un procuror care ar fi făcut parte din comisia de interviu pentru funcția de procuror general, informează Agerpres.

Sursa: Gazeta de Sud

Scandal la Universitatea Politehnica Timișoara. O secretară a filmat în sediu un film porno

O secretară de la Universitatea Politehnică Timișoara a demisionat din funcție, după ce studenții au descoperit pe un site mai multe filme pentru adulți, cu aceasta. Filmulețele au fost postate chiar de către aceasta, unul dintre ele fiind filmat chiar la biroul secretariatului din cadrul Facultății de Electronică și Telecomunicații a instituției, în care lucra femeia, informează Mediafax.

Sursa: Antena 3

Pesta porcină îi sperie pe români. O bătrână s-a închis în coteț cu porcii de teamă ca medicii veterinari să nu-i sacrifice

Pesta porcină africană îi sperie pe mulți dintre români, inclusiv pe gospodarii care se tem că această boală le va afecta viața animalelor pe care le au în grijă. Mulți dintre locatari se revoltă atunci când aud că porcii pe care i-au crescut, s-au  îmbolnăvit și trebuie să-i taie înainte de Crăciun, informează știrileprotv.ro.

Sursa: Cotidianul.ro

Președintele Klaus Iohannis amână avansarea în funcție a „fantomei albe”, colonelul Cătălin Paraschiv

Președintele Klaus Iohannis nu a luat, momentan, o decizie cu privire la  propunerea lui Carmen Dan, de a-l avansa în gradul de general, respectiv chestor de poliție, pe colonelul Paraschiv Dumitru Cătălin Răzvan. Președintele va reveni cu o hotărâre, după ce organele judiciare, vor stabili dacă reacția jandarmeriei, de la protestele din 10 august, a fost una legală, informează Mediafax.