Articole de
Mihai TîrnoveanuEditoraliști / Invitați

Dr. Mihai Tîrnoveanu este președintele Asociației Calea Neamului.
Îl puteți citi și la http://mihaitirnoveanu.ro/.

Captură foto: Noua TV

Mihai Tîrnoveanu: Obiectivul meu esențial ca deputat independent în parlamentul României, din partea județului Covasna, se rezumă la ceea ce spunea Mihai Eminescu: ”Sprijinirea după puteri a oricărui scop și a oricărei întreprinderi românești”

Oamenii care vor semna pentru susținerea candidaturii mele, bineînțeles și cei care mă vor vota, o vor face în primul rând nu datorită promisiunilor mele, ci datorită lucrurilor concrete pe care le-am făcut deja în ultimii zece ani.

VIDEO LIVE - Protest astăzi, la ora 18, la Ambasada Franței împotriva blasfemiilor anticreștine de la Jocurile Olimpice! Mihai Tîrnoveanu: “Dumnezeu nu se lasă batjocorit! Este necesar să spunem NU în fața acestei fărădelegi”

Miercuri, în prima zi a postului Sfintei Marii, 31 iulie, ora 18, mărturisim credința noastră creștină în fața reprezentanței unui stat condus de una dintre cele mai agresive ideologii globaliste, care se folosește de Jocurile Olimpice pentru a ataca mârșav creștinismul.

Foto: szekelyhon.ro

Mihai Tîrnoveanu: Duminică, ora 17.00, demonstrație de protest la Ambasada Ungariei din București împreună cu Dan Grăjdeanu. La Tușnad, 7000 de unguri au luat de frica românilor Cod QR, simbolul globalismului, la discursul ”antiglobalistului” Viktor Orban

7000 de maghiari scanați (și poate și înțepați cu „vaccinul unguresc” Pfizer), ca să asculte un discurs "antiglobalist"... Glumă sinistră, la fel de tare ca cea a lui Horthy amiral într-o țară fără deschidere la mare!

Mihai Tîrnoveanu: Stiați că Ungaria îl susține pe Klaus Iohannis la șefia NATO și SUA nu? Ungaria, țara aceea servilă Rusiei... Oare ce spun ”suveraniștii” și ”ucrainiștii”?

Stiați că Ungaria îl susține pe Klaus Iohannis la șefia NATO și SUA nu? Ce spun despre asta unii susținători "suveraniști" din România ai lui Viktor Orban? Au rămas de-a dreptul muți, "liderul suveranist" de la Budapesta lăsându-i practic fără glas într-un șah-mat năucitor. 

Foto: Pascal Ilie Virgil (sus) și Dinu Lazăr (jos)

27 martie 1992: 32 de ani de la Drumul Crucii pentru reunirea Basarabiei cu Țara-Mamă. Mihai Tîrnoveanu: Să dea Dumnezeu ca, odată și odată, România să fie din nou întreagă, cu Bucovina de Nord, Basarabia și Bugeacul! VIDEO

27 martie, 31 de ani de la Drumul Crucii pentru reunirea Basarabiei cu Țara-Mamă. Cu tălpile sângerânde, purtând pe rând Crucea reunirii în spate, prin viscol sau ploaie, tineri români de pe ambele maluri ale Prutului au străbătut aproap

Mihai Tîrnoveanu a invitat locuitorii din Sfântu Gheorghe la o acțiune românească la care Jandarmii și Polițiștii locali au venit grăbiți ca să bată pasul pe loc. Manifestare In Memoriam Masacrul de la Târgu-Mureș, din 19-21 martie 1990

Joi, în Piața Libertății din Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, Calea Neamului și Mișcarea Națională au organizat o acțiune cu rolul de a-i conștientiza și mai mult pe cetățenii din Sfântu-Gheorghe că trăiesc în statul național, suveran și independent, unitar și indivizibil, cu numele de România!