Articole de
Șerban Cionoff

Șerban Cionoff a absolvit Facultatea de Filosofie a Universității București și este jurnalist veteran al presei române.

Șerban Cionoff: Mai bine mai târziu decât niciodată, Monica Macovei află ce înseamnă, cu adevărat, egalitatea în fața legii!

Joi, 24 noiembrie, magistrații judecătoriei sectorului 4 din Capitală au respins ca inadmisibilă acțiunea prin care Monica Macovei cerea procurorului de caz și Parchetului Curții de Apel Constanța să îi asigure dovezile în cazul accidentului soldat cu rănirea gravă a unui motociclist în urma impactului cu un automobil condus de către fosta ministră a justiției.

Șerban Cionoff: Ai greșit adresa, Guido Reil! Suntem noi buni creștini, dar asta nu înseamnă că, dacă un neobrăzat de peste mări și țări ne-a dat o palmă, noi trebuie să întoarcem și celălalt obraz!

A trecut ceva vreme de când europarlamentarul german Guido Reil a declarat că România este „Vestul Sălbatic (Wild West-ul) din inima Europei” și nici de la Palatul Cotroceni, nici de la Palatul Victoria, nici de la Ministerul de Externe nu a venit o reacție fermă, categorică și demnă la asemenea inadmisibile ziceri.

Foto: EVZ

Ce a făcut Liiceanu cu banii rezervați pentru Ceaușescu și PCR din contul Editurii Politice - "Humanitas"? Câteva adnotări, necesare după ce confratele Victor Roncea a câștigat procesul cu Gabriel Liiceanu

Ocupați până peste cap să întoarcem pe toate fețele criza în care Covid-19 și, mai cu samă, răspândacii isteriei generalizate pe acest subiect, uităm să dăm atenția cuvenită unor întâmplări a căror semnificație majoră se află în strânsă legătură cu însuși nivelul real al exercitării drepturilor și îndatoririlor meseriei noastre de gazetari