Articole de
Silviu Andrei VlădăreanuEditoraliști / Invitați

Jurist, jurnalist și teolog.

23 noiembrie: Sfântul Cuvios Antonie de la Iezerul Vâlcii - 304 ani de la nașterea lui la Ceruri. Mărturia lui Silviu Andrei Vlădăreanu despre valurile de bună mireasmă ale moaștelor Sfântului. Tot azi: Sf. Grigorie, Episcopul Acragandiei

V-ați gândit vreodată să vă faceți pustnici? Sau... sfinți? Vi se pare imposibil? Vi se pare prea târziu? Vi se pare incompatibil cu cariera dvs.? Nimic nu e imposibil. Sfântul Antonie de la Iezerul, a ajuns pustnic și sfânt deși, până la 64 de ani, a dus o viață cât se poate de firească.

Despre Sfinții Cosma și Damian: Până azi medicina și farmacia au fost o uriașă sursă de câștig și era un lucru extrem rar, specific, iată, doar sfinților, de a renunța la atât de mulți bani și a avea dragostea de a-i trata pe cei bolnavi gratuit (1 Iulie)

Permanent Sfinții Cosma și Damian dădeau mărturie că vindecarea vine de la Dumnezeu și că, doar prin propria lor putere, nu ar fi reușit nimic. Este scris în viața sfinților că au fost pârâți că erau creștini și au fost duși în fața împăratului roman păgân Carinus.