Articole de
Ștefania BrândușăEditoraliști / Invitați

Ștefania Brândușă a fost colaboratoare benevolă a ActiveNews.

Mark Zuckerberg: Nu știu dacă vaccinul anti-Covid nu modifică ADN-ul sau ARN-ul! „Anti-vaccinistul” care și-a încălcat propria politică a Facebook: Am unele precauții, deoarece nu cunoaștem efectele secundare pe termen lung. VIDEO

Platforma Project Veritas a lansat un videoclip fulminant, pus la dispoziție de un expert din intreriorul companiei Facebook. Filmulețul arată poziția contradictorie a șefului, Facebook, Mark Zuckerberg, atunci când vine vorba de vaccinurile COVID-19.

 

Un Tribunal olandez cere Guvernului ridicarea imediată a interdicției de circulație pe timp de noapte. Executivul, acuzat că a abuzat de o lege a urgenței. La câteva ore, o Curte de Apel anulează hotărârea Tribunalului

Un tribunal din Haga a stabilit marți că ”interdicția de circulație pe timpul nopții este o încălcare profundă a libertății de mișcare și vieții private”, care necesită ”un proces decizional foarte minuțios” și decide că Guvernul olandez este necesar să-i pună capăt. 

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al NOBELULUI pentru Medicină: ACCEPTAREA VACCINULUI este o GREȘEALĂ. Riscăm să avem efecte absolut imprevizibile. Oamenii nu pot fi cobai. De ce ar trebui să vaccinăm întreaga populație?

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului Nobel pentru Medicină în 2008, iese rar în public. La finele anului trecut, profesorul francez a răspuns totuși întrebărilor jurnalistului Richard Boutry, de la FranceSoir, despre vaccinul covid-19. Profesorul și-a exprimat clar poziția: nu se va vaccina.

Ipocrizia USR-PLUS nu salvează România. Iubita ”odraslei” de la Sănătate spune că și în SUA oamenii mor în spitale. Reacția internauților: ”Stai că Iohannis i-a cerut lui Iubi să reformeze sistemul din spitale. Mori de râs. Voiculescu să reformeze ceva?”

Laura Ștefănuț, iubita ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în a cărui subordine se flă Insitutul Matei Balș, dă românilor guvernați de regimul Iohannis-Cîțu-Barna-Cioloș o lecție de ipocrizie crasă.