Articole de
Ștefania BrândușăEditoraliști / Invitați

Ștefania Brândușă a fost colaboratoare benevolă a ActiveNews.

ACTORUL ȘI SĂLBATICII! Bodgan Stanoevici a murit cu zile, ca Toni Tecuceanu. Presa mituită pune moartea actorului pe seama Covid, denunțându-l ca „nepurtător de mască.” NIMIC despre infecția cu o bacterie pe care o luase în spital!

Tragedia actorului Toni Tecuceanu se repetă la 11 ani distanță. Și tot ca atunci, presa  bagă cu grație sub preș  adevăratul motiv al decesului actorului Bodgan Stanoevici, susținând că „a murit după ce s-a infectat cu covid”.

Dr. Monica Pop spune că ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput: Toate medicamentele anti-COVID indicate au fost retrase între timp. Decidenții au vrut ca pacienții să moară, nu să se facă bine

Medicul Monica Pop a criticat dur informațiile contradictorii comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, de la debutul pandemiei și până în prezent, făcând referire la medicamentele care întâi au fost recomandate în tratamentul COVID-19, apoi au fost retrase.

“Welcome to Securistan!” Avocatul Dan Chitic: Marea Revoluție Globală, The Great Reset, trebuia făcută prin eradicarea și diabolizarea “trumpismului”. De-acum orice idee, orice discurs naționalist va fi catalogat ca “trumpist”

„Marea Revoluție Globală din 2020 a învins - Biden a fost confirmat Președinte al SUA”, scrie avocatul Dan V Chitic într-o postare post evenimentele din SUA și post ungerea lui Biden de  către Congres. Avocatul remarcă însă că importanța istorică a 

Ilustrație: DanTomozei.ro

Cine l-a cenzurat pe Ion Cristoiu? "Băștinașii" lui Eduard Hellvig, roboțeii lui Mircea Toma, neosecuriștii lui Klaus Iohannis și ai noii Elena Ceaușescu sau toți la un loc? De ce credem că a fost pedepsit Cristoiu de Regimul Iohannis - VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu a postat pe Vimeo un comentariu, după ce YouTube i-a suspendat accesul la canalul său video, CristoiuTV, timp de șapte zile. Jurnalistul arată „cum cenzurează presa românașii de la YouTube România”