Articole de
Valentin BoeruEditoraliști / Invitați

Mini-autobiografie: Am început gazetăria prin martie 1990, la săptămânalul Expres, continuând cu săptămânalul Cațavencu. Am fost redactor-șef adjunct la revista Baricada, prima publicație de opoziție din România. Apoi, redactor-șef adjunct la Viitorul Românesc și șef secție Investigații-Reporteri speciali la Zig Zag. Redactor-șef adjunct la cotidianul Realitatea românească și, din februarie 2011, senior editor la cotidianul Național. Experiență în televiziune la Tele 7 ABC ca reporter, apoi director de programe la Pro TV Deva și producător general la postul Național TV.
Regretatul jurnalist, colaborator-partener ActiveNews, s-a stins din această viață pe 21 octombrie 2021. A fost o victimă a sistemului medical pandemist din România. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
⚊ www.national.ro/author/valentin-boeru

Valentin Boeru: Antena 3, cronica unei mârșăvii

Știrea de care făcea vorbire era, în realitate, un articol semnat de colega mea, Claudia Marcu, de la care s-a inspirat. Și nu era vorba de site, ci de ziarul Național, cu o apariție neîntreruptă vreme de 24 de ani. Altfel zis, cu 14 ani mai devreme de când el a devenit realizator de programe tv. Evident, ziarul are și un site, dar și acela are un nume. Exact același care lui Gâdea sau Gîdea nu i s-a lipit de buze.