Articole de
Valerian StanEditoraliști / Invitați

Valerian Stan este editorialist ActiveNews. Autobiografie: M-am născut în anul 1955 în satul Conțești, comuna Sascut din județul Bacău. Bunicii și părinții mei au fost țărani înstăriți ("chiaburi"), suportând și ei toate rigorile pe care această categorie le-a suportat sub regimul comunist. Școala primară și gimnazială am făcut-o în satul natal. În anul 1974 am absolvit Liceul "George Bacovia" din Bacău (dupa 1997, Colegiul Național "Ferdinand I") iar în 1977, Școala militară de ofițeri activi de infanterie "Nicolae Bălcescu" din Sibiu. La absolvire am primit gradul de locotenent și am fost repartizat la o unitate militară din București. Timp de aproape opt ani am îndeplinit funcții de comandant de pluton și de companie. Ulterior, până la sfârșitul anului 1989, am ocupat funcții administrative, în domeniile logistic și protecției muncii, inclusiv în cadrul unor unități militare de construcții în "economia națională". Între 1982 si 1987, am urmat cursurile Facultății de drept din cadrul Universității București. Biografia integrală este disponibilă aici: http://www.valerianstan.ro/biografie.html?pagina=2.
⚊ www.facebook.com/profile.php?id=100014836697206

Contribuție în susținerea unui partid al urmașilor țărăniști. PSD se răfuiește acum cu memoria marelui patriot Iuliu Maniu, asasinat de înaintașii lui Ion Iliescu și ai PSD. Scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu, Președintele PSD și al Camerei Deputaților

După ce a inițiat o lege de pretinsă protecție a copiilor din familii defavorizate (în disprețul voinței copiilor și a părinților), PSD se răfuiește acum cu memoria marelui patriot Iuliu Maniu, asasinat de înaintașii lui Ion Iliescu și ai PSD.