Articole de
Vladimir AlexandruEditoraliști / Invitați

Jurnalist și teolog.

Troika Comănescu - Chițac - Cițu ar trebui scuturată de DNA

Rețeaua Moscovei și BARONII ROȘII ai lui Cîțu: Comănescu și Chițac, amiralul eșuat ca o balenă direct în bancul fondurilor de miliarde de euro ale PNNR. Vor pune PSD și DNA harpoanele pe ei?

Ultimul act semnat de premierul demis Florin Cîțu în calitate de interimar al Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene a fost acordul de finanțare dintre România și Comisia Europeană pentru PNRR. Astfel, primii bani vor veni în maxim două luni, fiind vorba de 1,8 miliarde de euro.

BĂTĂLIA pentru România. Vânzarea pământului este sfârșitul României. Bătălia pentru pământ e bătălia pentru viitorul copiilor noștri. Odată cu irosirea resursei principale a țării - pământul -, va fi pierdută definitiv suveranitatea alimentară a României

După trei decenii de socialism/penețism/liberalism/securism România este nimicită în cea mai mare parte, patrimoniul său natural și industrial a fost înstrăinat sau distrus, subsolul a fost amanetat, pădurile rase, țara e golită de oameni, se pregătesc să vină eventual noii coloniști. Ce a mai rămas de înstrăinat este pământul, deja în mare parte luat din proprietatea românilor - produce bani și aduce valoare străinilor.

„TERORIȘTII” anti-vaccin și anti-dictatură sanitară vor fi extirpați: LEGEA POLIȚIEI MILITARE, dezbătută ieri la MApN, permite Armatei să aresteze civili și să acționeze cu glonț pe țeavă "pentru controlul mulțimilor care nu respectă măsurile”

Se profilează zorii dictaturii sanitar-militare – Legea Poliției Militare, o Lege cu paragrafe ilegale și anticonstituționale, care va anula drepturile și libertățile cetățenești și va pune civilii la cheremul cadrelor înarmate cu muniție de război.