ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi români, vă anunț un eveniment care va avea loc la Cluj, luni, pe 12 iunie, la Casa de Cultura Studenților, la ora 19. Este organizat de ActiveNews și Starea de libertate și se numește ROMÂNII vs. MAREA RESETARE.

Vom vorbi despre ce s-a întâmplat în acești ultimi trei ani. Vom vorbi despre direcția în care se dorește ca această lume să evolueze, direcția pe care au proiectat o conspiraționiștii mării de setări. Vom încerca să găsim soluții pentru a ne păstra Libertatea, pentru a ne păstra statutul de ființe umane libere.

Îmi doresc să fiți prezenți în număr cât mai mare. Îmi doresc să fiți din toate domeniile de activitate. Pentru că, după cum știți, ce s-a întâmplat în acești ultimi trei ani nu reprezintă doar o problemă medicală; este începutul unor mari schimbări care implică toate domeniile de activitate.

Avem o datorie față de copiii noștri. Să menținem un viitor liber și normal, pe cât se poate de normal, pentru copiii noștri.

Avem alături de noi Adevărul. Îl avem alături de noi pe Creatorul nostru, pe Dumnezeu și nu acceptăm lumea artificială pe care ne-o pregătesc aceste persoane, aceste personaje care că și-au pierdut uamnitatea.

Să ne ajute Dumnezeu să ne vedem cu bine!ș Teama nu trebuie să existe. Atâta timp cât avem credință nu putem să avem teamă, atâta timp cât ne iubim copiii și vrem un viitor liber pentru ei nu trebuie și nu putem să avem teamă. Să luăm atitudine față de această „Mare Resetare”.

Doamne ajută să ne vedem la Cluj, luni, 12 iunie, la Casa de Cultură a Studenților, la ora 19:00.

Să dezbatem, să găsim soluții! Dumnezeu este cu noi!